Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

MirkaS pisze:Haniu niesamowita z Ciebie osoba, wyglądasz na taka delikatna a w Tobie Pudzian siedzi.
Jakie dorodne pomidorki. :shock:
Mireczko tak Ci się kochana wydaje... ja mam prawie 180cm.... to jest ze3 mnie kawał baby...
chłopaki budowlańcy już cyborg na mnie mówia.. cały dzien nosiłam worki z gruzem i róznymi cudami...
a moje kochanie też już nie daje rady z tłumaczeniem, że po co mu ta chałupa jak mu padne zanim wykończymy.... spoko loko nie dam się tak szybko :)
w każdej chwili mogą mnie na operację kolana wezwać a wtedy o pracy moge zapomnieć.. no to się spiesze
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
eury
200p
200p
Od: 1 kwie 2009, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Haniu,to sobie będziemy pomidorki z krzaczków podjadać :)
Moje koktailówki na razie kwitną.Czerwone bardziej niż żółte - zobaczymy które w tych zawodach wygrają :twisted:
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08

Post »

HannaCS pisze: chłopaki budowlańcy już cyborg na mnie mówia.. cały dzien nosiłam worki z gruzem i róznymi cudami...
Skąd ja to znam :D. Moi myśleli, że na hrabiankę trafili i srodze się rozczarowali :D
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Ines1977
100p
100p
Od: 3 mar 2009, o 21:52

Post »

Moje pomidorki też kwitną. Teraz trzeba je zapylić :lol:

A te płytki do kuchni to w końcu kupione? Może chcesz jakieś namiary?
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

eury pisze:Haniu,to sobie będziemy pomidorki z krzaczków podjadać :)
Moje koktailówki na razie kwitną.Czerwone bardziej niż żółte - zobaczymy które w tych zawodach wygrają :twisted:
no Wioluś nie mogę się doczekać, kiedy prosto z tarasu sięgnę je z krzaczka :)
roslinki od Ciebie ładnie się przyjęły... ale zawsze jak jestem to myslę, żeby fotę strzelić i zawsze zapominam..
w sobotę mam nadzieję nie zapomnieć :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Ines1977 pisze:Moje pomidorki też kwitną. Teraz trzeba je zapylić :lol:

A te płytki do kuchni to w końcu kupione? Może chcesz jakieś namiary?
hej laska
płytki do kuchni powiadasz... a skąd.. jak na razie wyspecjalizowałam się w profilach sufitowych, gipsach i takich tam...

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
eury
200p
200p
Od: 1 kwie 2009, o 22:46
Kontakt:

Post »

Jeszcze trochę a poszerzysz specjalizację :) byleby ci twoi budowlańcy za Tobą wyrobili :twisted:
Cieszę się że roślinki przyjęły się....bądz co bądz zostały dobrze kufelkami oblane ;:18
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55

Post »

Będzie gorzej jak budowlańcy stwierdza że są niepotrzebni i zwieją , bo Hania za trzech pracuje. Och Ty nasza forumowa Siłaczko,/ wiesz ,bo ja niskopienna jestem/ :D :D Niebawem będziesz mogła f-mę budowlaną otworzyć , he he.[/b]
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

Hej Haneczko, wracam po przerwie i widzę, że ty prawdziwa kobieta czynu jesteś:) i to taka co słowa dotrzymuje... nawet pomidorki już rosną:)...u mnie tez rosną, posadziłam je w takich plastikowych kastrach , które się wykorzystuje do budowy, tez już kwitną, i nawet sałatę poflancowałam...jutro zrobię zdjęcia... mam sporo do nadrobienia na forum...

Bardzo serdecznie pozdrawiam:)

Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

MirkaS pisze:Będzie gorzej jak budowlańcy stwierdza że są niepotrzebni i zwieją , bo Hania za trzech pracuje. Och Ty nasza forumowa Siłaczko,/ wiesz ,bo ja niskopienna jestem/ :D :D Niebawem będziesz mogła f-mę budowlaną otworzyć , he he.[/b]
Moje kochanie miało kiedyś taką firmę, ale ja chyba bym nie chciała.. bo to człowiek cały czas na wysokich obrotach.. wiadomo, że budowlańców trzeba non-stop pilnować bo wystarczy się odwrócić a robota lezy.. tan tak miałam 5 lat temu jak mieszkanie remontowałam.. ci teraz są super chłopaki z Mazur i słowa złego nie mozna na nich powiedzieć.
A ja tam czasem na urlop chce się wyfiksowac i nie myśleć co się tu dzieje... a z własna działalnością to chyba nie bardzo :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Urszula B pisze:Hej Haneczko, wracam po przerwie i widzę, że ty prawdziwa kobieta czynu jesteś:) i to taka co słowa dotrzymuje... nawet pomidorki już rosną:)...u mnie tez rosną, posadziłam je w takich plastikowych kastrach , które się wykorzystuje do budowy, tez już kwitną, i nawet sałatę poflancowałam...jutro zrobię zdjęcia... mam sporo do nadrobienia na forum...

Bardzo serdecznie pozdrawiam:)

Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
No Ula ty to warzywniak masz pełną gębą.. hihihi
u mnie tylko 6 sztuk pomidorków ładnie rośnie i po 8 sztuk selera i pora.. no i szczypiorek siedmiolatek... i pietruszka w doniczce :) żeby natka świeża była
Mam takie miejsce fajne za domem gdzie można warzywa uprawiać ale na razie tam leży drewno pobudowlane i dopiero jesienią jak je piła potnę na kawałki iw komin puszczę to na wiosnę miejsce się zrobi :) :)
JUPI i tedy więcej warzywek będę miała... a teraz niestety Bazarek i do przodu :(

zielony ogród w lesie
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Haniu i tu się z Tobą zgadzam, trzeba ich pilnować a i tak coś schrzanią, u mnie były takie niedoróbki że głowa boli, ale myślę że większość ma takie doświadczenia. Tak więc pilnuj, niech czują Twój oddech na plecach.Tak na wszelki wypadek.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeszcze zapomniałam dodać, że jak Twoje storczyki wypuszczają listki ,to niebawem będą pędy kwiatowe.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

MirkaS pisze:Jeszcze zapomniałam dodać, że jak Twoje storczyki wypuszczają listki ,to niebawem będą pędy kwiatowe.
Och Mireczko to nadzieja :)
no i puszczają po dwa nowe korzonki i tak też sobie pomyslałam, że jakoś niebawem i kwiatki się powinny pojawić :) :)
a powiedz dobra kobieto na której stronie świata masz swoje piękności :)

zielony ogród w lesie
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Haniu ja mam ich już tak dużo/80 szt/, że zajmują mi wszystkie parapety /oprócz północnych/, a tam gdzie jest dużo słońca, /jestem w domu/ więc zasłaniam roletę, a latem jak wyjeżdżam to cały czas jest opuszczona/jest jasna więc słońce i tak dociera/. Najlepsze chyba jest okno wschodnie.
Skoro puszczają nowe korzonki to extra, jest nadzieja . Nawet się nie obejrzysz a sprawia Ci niespodziankę.W zasadzie są bezproblemowe. Jeżeli chcesz to mogę Ci za m-c wysłać dendrobium nobile, sprawdzę tylko kolor, chyba białe z żółtym środkiem.Wypuściło mi kilka keiki /nowe przyrosty/, jeżeli chcesz to zaraz oddziele i posadzę do doniczki.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”