Moje spełnione marzenie tu.ja cz.2
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja nie miałam na myśli buszowania po cudzych ogródkach! Raczej tylko w ich okolicach. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale w Elblągu chyba przy wszystkich kompleksach ROD są takie miejsca gdzie działkowcy wyrzucają śmieci i nadwyżki roślin. Ja w zeszłym roku sporo różnych roślinek stamtąd przyniosłam. Najciekawsze egzemplarze można znaleźć jak ktoś nowy kupi działkę i wszystko zmienia po swojemu, a zaczyna od wyrzucania tego co już rośnie 

- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo! Świetny pomysł! Muszę rozejrzeć się pod tym kątem...!Na razie widziałam tylko, ze ludzie wyrzucają rośliny na cmentarzu. (Poza cmentarz, za płoty). Tak samo jest tam pełno plastikowych, jednorazowych doniczek.Na początku wydawało mi się głupio, ale przecież śmietnik, to śmietnik, a rośliny- co one winne, że ktoś ich już nie chce?
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Biegając po Forum nabrałam podejrzenia, że moje "znajdy" to zimowity. Za kilka tygodni okaże się czy to prawda.
Jolu - znalezione Rh to prawdziwy "łup" - gratuluję!
Ewo - świetny pomysł! Zajrzyj na pw.
Aga - oczywiście, że się podzielę. W innym przypadku pomidory zdominowałyby mi działkę
A rozglądać się trzeba. Nigdy nie wiadomo na co się trafi. Ja nie chwaląc się mam z odzysku kilka mis w jakich sprzedawane są przed 01.11 chryzantemy. Znam osoby, które w taki sposób dorobiły się sporej kolekcji chryzantem.
Moniko, Ave - dzięki! To Forum jest przecież skarbnicą wiedzy i doświadczeń!
A czego według Ciebie Krzyśku brakuje? Bo według mnie słonka i ciepełka
Ido - już wiesz o sobocie i mam nadzieję, że się spotkamy!
Jolu - znalezione Rh to prawdziwy "łup" - gratuluję!
Ewo - świetny pomysł! Zajrzyj na pw.
Aga - oczywiście, że się podzielę. W innym przypadku pomidory zdominowałyby mi działkę

Moniko, Ave - dzięki! To Forum jest przecież skarbnicą wiedzy i doświadczeń!
A czego według Ciebie Krzyśku brakuje? Bo według mnie słonka i ciepełka

Ido - już wiesz o sobocie i mam nadzieję, że się spotkamy!