Oglądając twoje zdjęcia, to naprawdę daleko ta wiosnaZENOBIUSZ pisze:Oby do wiosny !!!

Oglądając twoje zdjęcia, to naprawdę daleko ta wiosnaZENOBIUSZ pisze:Oby do wiosny !!!
Zenku kilka stron wcześniej sypie u mnie śnieg i szczypie mrózZENOBIUSZ pisze:Oglądając Twój ogród i piękną w nim zieleń oraz kwiaty na chwilę można zapomieeć o nadchodzącej zimie. Oby do wiosny !!!
Zyczę miłego dnia i
Witaj goni@k w moim ogrodzie wśród sosengoni@k pisze:Z wielką przyjemnością zwiedziłam calutki Twój ogród![]()
Skamieliny robią wrażenie i tworzą niezwykłe tło dla całej kompozycji![]()
.
Rośliny i kamienie świetnie się uzupełniają dając ciekawy efekt.
Pooglądałam też wspaniałe fotki liliowców i róż oraz innych kwiatów , które na chwilę przeniosły mnie w letnie klimaty ;:2
A ja właśnie goniu zwiedzam Twój ogród i widzę, że mamny podobne 'skalniakowe' upodobania ogrodowegoni@k pisze:Kusisz pięknymi fotkami bajecznie kolorowych kwiatów, nie mogłam się oprzeć ;:25 Uwielbiam tę kolorystykę
Gabrysiu wydaje się, że jeszcze długo, ale zleci jak co roku. Już niedługo święta, a później Nowy Rok , będziemy zajęte przygotowaniamiGabriela pisze:Kiedy one znowu będą kwitły i będą cieszyć oko na żywo ?
Liliowiec 'Longfields Twins' jest bardzo ładny, taki inny...
U mnie dzisiaj też świeci pięknie słoneczkozanna pisze:Elu, w ten piękny niedzielny poranek przysiadłam sobie solidnie, obejrzałam jeszcze raz dokładnie 'od A do Z' Twój ogródek i zrobiłam sobie listę chciejst od CiebieMogę wysłać na PW? To głównie okrywowe szybkorosnące... bo takich mi potrzeba do funkii
Ja od wiosny będę już dokumentowała swoją roślinność dokładnie i mam nadzieję, że coś Ci się u mnie sposoba (oprócz host, oczywiście, bo ten zarazek już w nas siedzi na dobre
). Oby nam te hościska szybko rosły i nadawały się wymianę
![]()
Dowiedziałam się w Tabazie, że brunery, te odmianowe, też się wysiewają... Mam nadzieję, że 'variegata' da dużo potomstwa, no i 'Jack Frost' też...albo przynajmniej się rozrośnie. Zresztą ponawiam propozycję, że 'variegatę' Ci kupię i wyślę, bo nie wiadomo kiedy moja będzie się nadawała do podziału...