Jule czas na jednoroczne,czemu ja taka niecierpliwa jestem? Przecież nawet ziemi jeszcze nie kupiłam
Moniś Alionushkę posadziłam z tyłu za Comte ufff...chyba dobrze,bo chciałam najpierw z boku.Prince Charles tez mnie zainteresował,zobaczymy jak się spisze.Podoba mi się jeszcze Purpura Plena i Rooguchi:)
Kasiu dobry pomysł z Bonicą,natomiast First lady u mnie mocno przemarza i znów będzie startowac od kopca,Elmshorn to świtna róża,kiedys kupiłam ją u p Bogdana i potem oddałam cioci,a ona jest z niej bardzo zadowolona.Jak specjalnie dla niej pergolę zbudowali to chyba jest ok:)
Agatko hosty daja radę,uważam,że to jedne z najprostszych roślin w ogrodzie,chyba u wszystkich dobrze rosną
Koliberku tego bodziszka kupowałam w tamtym roku na targu u starszego pana,miał tylko jedną sadzonkę i taka wielka była,że hej
Wanduś Dzięki za pomysł połączenia heliotropu z innym kwieciem,lubię takie łączenia białe z fioletem lub granatem,nawet łazienkę mam w tych kolorach:)Najpierw zobaczyłam go w książce Mai a teraz jeszcze u naszej forumowej Mai i na 100 % w donicy będzie coś podobnego.
Do tego podobno pachnie...ach doczekać się już nie mogę:)Niech tylko zrobi się trochę cieplej,nawet do ogrodniczych nie chce mi się pojechać,taka zimnica przeokrutna
Maju Confidorem niszczysz róże? Może za duże stężenie,ja na 1 litr daję 0,03 roztworu,odrobinę dosłownie