Oaza spokoju Hanki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam Wszystkich i melduje:
Jestem dziś zmęczona ale i szczęśliwa.Pielgrzymów miałam 9 osób,3 starsze panie w ostatniej chwili musiały zrezygnować ze względu na stan zdrowia,przy tym wielkim upale zwątpiły czy dojdą do Częstochowy.
Kto był na pielgrzymce ten wie co najbardziej po dniu marszu potrzebne.tak było i u mnie
najpierw kąpiel następnie zdezynfekowane igły do przebicia pęcherzy na nogach,przydał się też Panthenol Tormentiol a nawet zwykła zasypka.Później kolacja,kawa,ciasto,owoce.
Piękne są te spotkania-rozmowom nie ma końca a rano trzeba wstać wcześnie.Dla mnie ten dzień jest bardzo ważny.

Moje Drogie jutro nadrobię zaległości i odpiszę na Wasze posty.Przepraszam ale dziś mózg mi już nie pracuje
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Haneczko odpoczywaj ,choć sama po sobie wiem ,że tak nie idzie robić ,żeby nic nie robić --ale się pokręciło .Ale nabieraj sił witalnych ,bo w naszym wieku to też trzeba odsapnąć :P
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hanus kochana z nami sie nie spiesz, jeszcze nie tyle znajdziesz dla nas czasu, naważniejsze odpocznij i dojdź do siebie. Wiem jak to dla Ciebie ważne i cieszę sie, że wszystko poszło ok. Kochanie jak juz odsapniesz wtedy na spokojnie popiszemy wszyscy. Milego wieczoru pa :P :P :P Obrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p
Od: 1 sie 2008, o 21:15

Post »

Dołączam z życzeniami do Gosi :D

Obrazek

Odpoczywaj Obrazek
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Pracowita i sympatyczna Haniu, po takim ciężkim dniu przyda się miłe słowo, otóż skorzystałam z Twojego przepisu na sałatkę ogórkową, wyszła wyśmienita. W słoikach apetycznie i kolorowo wygląda, pięknie dziękuję za bardzo dobre i smaczne pomysły. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Irena.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Pozdrowienia od Iwonki,Biedronki.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Haniu kochana co u Ciebie. Brakuje nam Cie- wracaj do nasObrazek
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Haniu po przeczytaniu tego jak gościłaś u siebie pielgrzymów aż mi dreszcze przeszły i łza w oku się zakręciła :cry: Moja Ełcka dziś wchodzi na Jasną Górę jetem z Nimi całym sercem .
Jutro odbieramy z Ełku naszego znajomego ks Marcina który był na pielgrzymce ,to po opowiada
jak było . :)
Haniu jeszcze raz chylę głowę przed Tobą Obrazek
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Wszystkich i dziękuję za miłe słowa

Bogusia wielka szkoda,że nie idziesz przez moją miejscowość i w ogóle,że nie mieszkasz blisko.Wyobraź sobie ty przychodzisz utrudzona a u mnie po koniecznych zabiegach odchodzą takie gadki,że brak nocy a rano trzeba iść dalej.Myślę,że samochodem goniłybyśmy grupę-jak nieraz bywało.Może los sprawi,że się spotkamy-masz honorowe miejsce u mnie w domu.

Dorotka Wisienka drewno na ogrodzie u mnie malowane jest lakierem koloryzującym mahoń o nazwie Hartz Lain bez bejcy

Gosieńka Giga dzięki za wsparcie duchowe jesteś jak balsam,koisz moje nerwy,uzdrawiasz psychikę .Gosia dziś wieczorem zaczynamy pieczenie.Będzie nowy wątek

Dorotka Danio musiało ci umknąć,ale w twoim wątku pisałam ci gdzie mieszkam.

Jadzia to co napisałaś dziś jest piękne.Jestem osobą przyjaźnie nastawiona do ludzi i wszystkiego co żyje a że sama już nie mogę na pielgrzymkę chodzić to chociaż w ten sposób chcę uczestniczyć w tej wielkiej niezrozumiałej dla nikogo /dla mnie też/ więzi duchowej jaka powstaje między pielgrzymami

Małgosia miło mi,że do mnie wpadasz.Dziewczyny z Legnicy są na medal.Dzięki za dobre słowa

Irenka zawsze jak tylko masz ochotę wpadaj do mnie jesteś mile widziana.Dziś założę nowy wątek ciasta domowe tradycyjne,może też spodoba ci się jakiś przepis

Halinka dzięki za pozdrowienia od Iwonki,fajnie,że do mnie zaglądasz

Danusia zapraszam zawsze jak tylko znajdziesz czas.U mnie też lilie kończą kwitnienie,w ogóle robi się na ogrodzie jesień,zaczynają astry i dalie a to już chyba koniec lata.Zimą będziemy wracać do fotek i cieszyć się-chociaż wirtualnie-latem

Przepraszam wszystkich,że nie byłam u was ale tak wyszło z czasem.Od dziś nadrobię wszystkie zaległości i jestem do waszej dyspozycji
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Haniu,jestem w Twoim ogródku stróżem :lol: ,codziennie,tylko na wpis nie zawsze czas pozwala :cry: :D :D :D .Pa,pa.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p
Od: 1 sie 2008, o 21:15

Post »

Dzięki Haneczko :D .
Idę zobaczyć co tam pichcisz ;:109
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Hanusia moja kochana sie odezwała. Dzięki Ci Serce. Kochana moja a gdzie będzię ten wątek pieczeniowy??
Jak sie ciesze, ze już Haniuś jesteś i cieszę sie że mam moje kumpelki z regionu zawsze tolzej na forum. Buziaki kochana Haneczko :P
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Haniu, jak to fajnie że znowu będziesz z nami na bieżąco - tak przynajmniej myślę. ;:79
Z nowego wątku już się cieszę, będę do niego zaglądać, a i może coś upichcę ?
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabryś myślę,że już będę na forum na bieżąco.Miło,że o mnie pamiętasz
Gosiu masz tyle ciepła w sobie.Cenię cię za pogodę ducha i za wszystko
Małgosia zaglądnij do pyszności i umawiamy się,że nie na darmo piszę te moje "piętrowce",
Halinko od początku mojego bywania na forum jesteś moim dobrym duszkiem.Miło mi,że do mnie zaglądasz
A teraz jeszcze trochę lata z mojego ogrodu Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 To dla Ciebie Haniu ode mnie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”