Kontrolowana dzikość

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kontrolowana dzikość

Post »

Fotka z drzewami ;:167 Zawsze w zimie, jak patrzę na puste gałęzie, przypomina mi się dzwięk szumu liści przy letnim wietrze Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Igo, jeszcze kolorowe zdjecia pokazałaś, podobaja mi sie te z pajeczynką, z tego co widać w prognozach to jeszcze popracujemy w ogrodach ;:215 wiec będzie jeszcze okazja poszaleć na świeżym powietrzu :wit
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Nawet listopadowe widoczki mogą być ładne.
Fajnie pokazałąś niby gołe drzewa ,ale piękne na tle tego zachodzącego nieba. ;:63
Śliczna chryzantemka. ;:333
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

A ja nie lubię ogołoconych drzew, przypominają mi bowiem dłużące się późno-jesienno - zimowe wieczory. ;:174 ;:174
Choć muszę przyznać, Iguś, że na Twoich fotkach sprawiają nawet dość sympatyczne wrażenie. ;:138
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

marpa tak, pózna jesień jest troche ogołocona i nostalgiczna. Dziękuje za miłe słowa :)
Katiusha oj tak, dzwięk szumu liści przy letnim wietrze jest cudowny i niezapomniany :)
iwona0042 twoje słowa sprawdziły się na 100%, dzisiaj było pięknie i hasałam po ogrodzie :)
anabuko1 dziękuję za miłe słowa :) Tak jesień nawet ta pózna w słoneczku potrafi być intrygująca.
plocczanka a ja z kolei mieszkam w ogrodzie i tą bliskośc, zapach,szum drzew gołych odbieram zupełnie inaczej niz w miescie z balkonu mojego. Kocham drzewa i biskość natury nawet w jesieni :D
Dzisiaj był piekny dzień (na taki czekałam!); troche hasałam po ogrodzie; cudownie jest tak się dotlenić w ruchu. :heja

Obrazek Obrazek

A po tak pieknym dniu
Obrazek

równie ładny wieczór :D
Obrazek
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
danuta z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2011, o 11:58

Post »

Igo bardzo ładne widoczki.Kwiatek też ładny.Czy będziesz go jakoś przechowywać.?
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Jak ładnie nazwałaś prace w ogrodzie- hasanie ;:306 czyli już jesteś ogrodowo odrobiona :?:
Czy ja dobrze zrozumiałam, że wiosnę i lato spędzasz na działce, a zima wybywasz w blokowe pielesze.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to sobie pohasałaś, ja też, ale u nas co dzień pada, na szczęście dziś do południa nie padało, to mogłam :tan , listopadaowe zdjęcia też ładne ;:215
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2014, o 20:10

Post »

Tak sobie czytam i czytam wątek. Skoro lubisz wiejskie ogrody to może warto wysiać łąkę kwietną ?
Ja będę taką wysiewał w przyszlym roku :) Planuję zrobić to przed posesją , pas o długości około 20 metrów obsieje mieszanką różnych kwiatów, babcinych również .
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

danuta z Chcę spróbować go przechować w nieogrzanym pomieszczeniu;nigdy jeszcze nie bawiłam się z chryzantemami :)
korzo_m niemal jestem obrobiona ale dzis znów zauważyłam że np nie wyciągłam tyczek, nie ściełam słoneczników, widac tak mi się wpasowały w krajobraz że ich juz nie dostrzegałam :D Po zrobieniu ogrzewania gazowego to ja do Krk jeżdżę w zimie tylko z przymusu; tu mam lepsze powietrze i swoją przestrzeń na spacery :D
iwona0042 uwielbiam sobie pohasać na świeżym powietrzu; teraz to juz nie ma co fotografować :)
seba1999siałam kilkakrotnie ale nic mi nie wzeszło niestety; a przed posesją obszar już niestety do nas nie należy. Na posesji chcą trawnik do biegania; reszta wydzierżawiona a ja mam tylko mały kawałek. Teraz uczę się kwiatków no i warzywa są priorytetem oczywiście. A łąkę mam tylko dziką; może znów spróbuję wsiać tam maki bo mi ich bardzo brakuje.
Dzisiaj mieliśmy piękną tęcze na wsch; jak żyję nie widziałam tęczy w listopadzie; tym bardziej że u nas nie padało :shock:

Obrazek

Papryczki jednak czerwienieją w domu
Obrazek

A zachód słońca i wczesny zmrok śliczny i nastrojowy :)

Obrazek
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iguś, skoro taka skora jesteś do hasania po ogrodzie, to dobrze, że zostało Ci jeszcze to i owo do uporządkowania. ;:333 Jeszcze sobie pohasasz pracowicie, a potem już tylko dla relaksu. ;:11
Mam dużo nasion różnych maków. ;:303 Zajrzyj do mojego wątku, może nie tylko maki Cię zainteresują. ;:218
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Igalo tęcza w listopadzie i to bezdeszczowym to chyba ewenement ;:oj U mnie jeszcze pełno liści na drzewach, a u Ciebie takie gołe gałęzie. Malowniczy widok! a takie widoki uwielbiam ;:167 https://www.fotosik.pl/zdjecie/4c19444e824dc4f4
danuta z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2011, o 11:58

Post »

Świetne zdjęcie z tęczą i to drugie z papryczkami.
Fajnie by było gdyby udało Ci się przetrzymać taką ładną chryzantemkę.
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Igo tęcza o tej porze to widok rzadki, jak dobrze że ten piękny moment uchwyciłaś.
Również wolę ciszę i spokojne sielskie życie, do Krakowa jadę jak już muszę.
Rozhasałaś się bardzo, za każdym razem coś wypatrzysz i zawsze znajdziesz sobie jakąś pracę w ogrodzie ;:306
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

E tam nie ma co fotografować ;:224 , no a tęcza w listopadzie ;:138 , a śliczne papryczki ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”