Ogród - hal1959 /r.2008/
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Mój M specjalnie mi podsuwa słodkości,chce żebym przytyła,to ja nie chcę, tylko do pewnego etapu i dalej stop.Wie,że jak są one w domu to nie umiem się im oprzeć,dlatego stara się,żeby były.A ja nie mogę się doczekać kiedy one się skończą i zrobić sobie przerwę.Jak słodkości nie ma w domu to mnie do nich nie ciągnie.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Haniu 55,ja akurat nigdy nie doszłam do wagi 60 kg
Haniu 1 chciałabym mieć las lilii,ale ogród musialby być gumowy
Olu ja kupowałam wiosną i je sadziłam,ale wiem,że niektóre odmiany sadzi się jesienią.Z wykopywaniem jest różnie,znam osoby które nigdy ich nie wykopują i mają co rok piękniejsze.Nie jestem autorytetem w tej dziedzinie,bo sama z nimi początkuję.Sama się zastanawiam czy wykopać czy nie,ale na pewno wiosną dokupię ich troche,innych niż te ,które mam.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich,którzy do mnie zaglądają.

Haniu 1 chciałabym mieć las lilii,ale ogród musialby być gumowy

Olu ja kupowałam wiosną i je sadziłam,ale wiem,że niektóre odmiany sadzi się jesienią.Z wykopywaniem jest różnie,znam osoby które nigdy ich nie wykopują i mają co rok piękniejsze.Nie jestem autorytetem w tej dziedzinie,bo sama z nimi początkuję.Sama się zastanawiam czy wykopać czy nie,ale na pewno wiosną dokupię ich troche,innych niż te ,które mam.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich,którzy do mnie zaglądają.