Witajcie

Czas leci działka czas zabiera, na szczęście jest już woda, bo deszczu praktycznie jak nie było tak nie ma

kiepska wiosna u mnie pod tym względem. Najważniejsze, że roślinki jakoś dają radę
Pogoda się psuje, zrobiło się chłodno, a majówka się zbliża i mam nadzieję, że mimo to będzie można ją spędzać na działce.
Murarki murują, oby tak dalej. Zdrówko też jakby już wróciło do normy, więc można szaleć.
Aniu[anna1946], Aniu[anabuko1], Iwonko[iwona0042], Beatko[Bazyla], Iwonka[Iwonka1], Beatko[Beaby], Jadziu[JAKUCH], Marto[koziorozec] dziękuję bardzo za życzenia
ed04 drzewka kwitnące wyglądają pięknie, niestety przymrozki częściowo je zmroziły, no ale nic się na to nie poradzi.
Piotrek[buum] no widzisz ja mam zdatną, ale chyba bym wolał tak jak ty mieć i lać bez ograniczeń
Beatko[Bazyla] nowe nasadzenia wyglądają ładnie, więc chyba się przyjęły, mam nadzieję, że już żadnych przymrozków nie będzie, mógłby tylko porządnie deszcz zlać wszystko
Iwonka[Iwonka1] obawiałem się o tulipany, ale wszystkie ładnie zakwitły
Beatko[Beaby] tak zakwitły jak szalone, z czego jestem bardzo zadowolony
Marto[koziorozec] to prawda, jak wchodzę na ogród to serce i oczy się radują, choć teraz doskwiera trochę btak deszczu, ta piwonia duża to Coral Charm, ładnie się rozrosła to jej 2 kwitnienie będzie u mnie
Marysiu[Maska] te szczepienia to śliwy

cieszę się, że się przyjęły bo jeden patyczek nie wyglądał hihi, tulipanki już powoli przekwitają, a prąd to super sprawa
Alicjo[Alicja125] a u mnie deszczu brak, ehh zapowiadają i nici, oczywiście sprawdzalność pogody 90%... ciekawe gdzie...
Małgosiu[clem3] dokładnie też się boję, że będzie podobnie jak w zeszłym roku i susza nie odpuści
Elu[pela11] dziękuję za miłe słowa

fakt wszystko się zagęszcza nie wiem czy nie aż za bardzo