Bogusia, bo sie musi wyklarować i przegryźć.bogusia177 pisze:Gabi ,jak to lykarstwo bydzie dobre we wrześniu ,to czamu mo stoć do zimy ,jak jo już je choroty tam się Elżbiytce nie przychlybiej
Elizabetka po śląsku - 2 cz.2008r.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny, rozumiem Was piąte przez dziesiąte, ale to co napisała Bogusia w poprzednim poście to już kompletnie nic nie rozumiem 

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Yno sie mi tam dziołszki nie zaonaczcie na tym spotkaniu. Jo wos byda szpiegować.
Myśla, że Boguśka bydzie piyrszo na to lyczyni, ale jo nie wiym jesi tam stela nie wyńdzie jeszcze bardzi choro.
Jeróna to sie bydzie działo - osrocie kwiotki a jak sie docie do degustcyji.......
Nie zapomnijcie tyż o mie, bo warga mi bydzie wisieć jak mi nie docie skosztować choćby na noparstek.

Myśla, że Boguśka bydzie piyrszo na to lyczyni, ale jo nie wiym jesi tam stela nie wyńdzie jeszcze bardzi choro.

Jeróna to sie bydzie działo - osrocie kwiotki a jak sie docie do degustcyji.......

Nie zapomnijcie tyż o mie, bo warga mi bydzie wisieć jak mi nie docie skosztować choćby na noparstek.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Gabryśko a jak tyn zac z tych malin by był ze spirtem to jo myśla ,że też by sie szło wylyczyś ,jo bych tyn zacym mogła naciyrać sobie w karku i zaro łykać ,bo szkoda wypluć bezmała sie fajnie śpiywo po takij kuracji
Elżbiytko to co
robisz tako mikstura ,bo mie już zaczyno trzepać ---dolibóg jo je choro
Elżbiytko to co

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Boguśka sie już oparami zaczyno lyczyć i sie nawóniała a teroz podwójnie pisze, bo na klawisze isto żle widzi.
A jak wóm mało to sobie poczytejcie, ino jak bydziecie pisać to dowejcie pozór, aby sie wóm litery nie myliły - od samego czytanio idzie pypcia dostać.

http://www.apetycik.pl/teksty.php?tekst=228&kat=4

A jak wóm mało to sobie poczytejcie, ino jak bydziecie pisać to dowejcie pozór, aby sie wóm litery nie myliły - od samego czytanio idzie pypcia dostać.

http://www.apetycik.pl/teksty.php?tekst=228&kat=4
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Wiycie co mie już naprowda w karku dropie.
Myśla, że to najwyższo pora żeby sie zacząć lyczyć bo jak jeszcze pora dni byda czekać to nie póda do Halinki na spotkani skuli mojej ciężkiej choroby.
Yno nie wiym jaki lekarstwo bydzie najlepsze te od Bogusie, czy od Koziczki z ostręgów, czy może od Grażynki Kogry a mono od Eweliny -wiśnie z dodatkiem soku malinowego abo od Gabryśki tyn malinowy. Już sama nie wiym a czekać już ni moga. Byda musiała wszystkich popróbować a potym powiem kery był najbardzi skuteczny.
;:38
Myśla, że to najwyższo pora żeby sie zacząć lyczyć bo jak jeszcze pora dni byda czekać to nie póda do Halinki na spotkani skuli mojej ciężkiej choroby.
Yno nie wiym jaki lekarstwo bydzie najlepsze te od Bogusie, czy od Koziczki z ostręgów, czy może od Grażynki Kogry a mono od Eweliny -wiśnie z dodatkiem soku malinowego abo od Gabryśki tyn malinowy. Już sama nie wiym a czekać już ni moga. Byda musiała wszystkich popróbować a potym powiem kery był najbardzi skuteczny.
;:38
- bogusia177
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04