U mnie cały czas jeszcze dużo pracy w ogrodzie, jeszcze sadzę to co miałam w doniczkach i resztka cebul została do posadzenia. A pogoda niestety nie sprzyja, cały czas coś siąpi i odechciewa się wychodzić na dwór. Kupiłam siodło dla kucyka i zaczynam ujeżdżać, no może nie ja będę na nim siedzieć bo koń by się załamał ale jak przygotuje to córka wsiądzie. Dużo pracy z lekcjami córki i gonienie syna do odrobienia lekcji, zajęcia dodatkowe też zajmują dużo czasu no i niestety jeżdżenie z córką po lekarzach a to już większy problem nie na forum.
Elu ja już nie mogę doczekać się wiosny bo jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądać

Krysiu ja na razie sadzę to co zdobędę z roślin a czas na plany i komponowanie tego w logiczną całość będzie w następnych latach. Cebule prosto do gruntu koszyki się nie sprawdzają, za dużo z nimi zachodu i szybko pękają. A płytki prowadzą do schowka pod schodami który powstał w tym roku i zapełniam go doniczkami. Hosty dla Ciebie posadziłam i wiosną jak już ruszy wegetacja to się umówimy

Zuziu dali część wykopałam ale zostało jeszcze kilka które pięknie kwitną i pewnie na dniach je wykopię. U mnie w biedronce masa cebul jeszcze ja czosnki kupiłam w lidlu, może coś jeszcze dokupię jak skończę sadzić i będę mieć miejsce. A ortopedo stwierdził, że tak już musi być oszczędzać kolano i dopiero jak się mocno pogorszy to wtedy będzie czas na poważniejsze leczenie.
Littleboy pomysłów sporo można znaleźć jak się przejdzie po forumowych ogrodach.
Alu robi się bardzo dużo

To takie małe zestawienie moich dali:

A teraz troszkę widoczków