Rośliny Marzeny77 cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Rośliny Marzeny77 cz.3

Post »

Marzenko witaj!
Lilie piękne ;:167 zwłaszcza ta zółto- czarna :D
Rabata kwiatowa, kolorowa, tak ładniutka energetyczna :D
Co do jeżówek to u góry takie miały być a na dole takie są, takie masz, tak ??
Wszystkie masz koszyczkowe,żadnej pełnej nie widzę. :roll:
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzena pokaz swoje jeżówki to pomożemy. ;:108 Hot Papaji na pewno nie masz. Canalupe może być ta pomarańczowa ale zrób jeszcze zdjęcie jak rozkwitnie lepiej. Meteor powinna być żółta pełna. Różowa pełna to może być Pink Dauble Deligh, chyba ,że zamawiałaś białą.

Obrazek

To moja Hot Papaja w pełnym rozkwicie.
Marzena77
500p
500p
Od: 6 lip 2014, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dzięki za oznaczenia.Te co są do góry takie mi zakwitły a te co są niżej biała czerwona żółta i pomarańczowa takie miały być.Sprzedawca z all twierdzi że są takie jak zamawiałam ale przecież nie ma żółtej(choć jedna jeszcze nie rozkwitła)białej i czerwonej tylko ta pomarańczowa .
Aniulilii mam coraz mniej coś zmarznie coś zgnije .W aldiku kupiłam mieszankę ale chyba wszystkie będą białe :( za ta cene to nie szkoda bo 12 szt 4,99 .Zawiodłam się na daliach z aldika bo miały być pompony a są zwykłe puste i to po dwa kolory takie same a miało być 5 różnych.Pójdą na wydanie zmniejszam dalie i mieczyki(mieczyki całkiem )dalie zostaną te stare one zawsze kwitną .Mam dalię lady darline 3 lata i jeszcze nie zakwitła w tym roku ma może z 30 cm dostała obornika i nawozu pod nogi jak wszystkie i nic.Na jesień całą końcówke co pokazywałam że tam nie chce nic rosnąć obsadzę żurawkami i funkiami a pomiedzy nie budleje i forsycje.
Biedronka641za tydzień zrobię znowu zdjęcia to rozkwitnie ta czwarta
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”