Śliczne kwiatuszki. Masz tam łosie rogi jeśli dobrze poznaję. Jak je pielęgnować Mam młodą sadzonkę wsadzoną ponad miesiąc temu. Jak na razie to jeszcze żyje ale Twoje są cudne.
Platycerium, czyli po naszemu "łosie rogi" podlewam w okresie jesienno-zimowym raz w tygodniu, częściej w lecie. Co do pielęgnacji, to wpisz w wyszukiwarkę. Na pewno będziesz wiedziała wszystko o tej roślince! Pozdrawiam!
Bożenko cuda masz , brawa dla ciebie. Zapamiętać jakie ma wymagania każdy kwiatek nie lada wyczyn, ja mam tylko 50 i czasami musze do ściągi zaglądać. Super
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Faktycznie mam bardzo dużo roślinek i czasem myślę, że przesadziłam z tą ilością. Ale to moja wielka radość na emeryturze. Jeszcze nie mam wnuczków, więc kwiatuszki traktuję jak dzieci. . Buźka!
Chciałabym się pochwalić powiększającą się kolekcją moich roślinek. Dzięki Waszym radom, które pilnie czytam i skrzętnie biorę sobie do serca, moje kwiatki doniczkowe sprawiają mi coraz więcej radości. dziękuję Wam, Drodzy Forumowicze!