Małgosiu- PEPSI Wypoczęłam sobie słonecznie
Soniu Ja również lubię podziwiać łany gazanii. Pomidory Ja zjadłam
Olu Dziękuje wypoczynek był udany
Małgosiu ?clem3 Gazanie właśnie są takimi przecudnymi słoneczkami
Mati Ja również zaniemówiłam jak zobaczyłam jak Mi przezimowana dalia się rozrosła
Asiu ? iwwa Mnie dalia również zaskoczyła ze przezimowała i tak pięknie się rozrosła. Wypoczynek był bardzo udany były spacery brzegiem morza i kąpiele morskie
Marto Gazanie bardzo piękne są to roślinki jednoroczne. Mogą również rosnąć w doniczce na balkonie słonecznym. Pogodę nad morzem miałam piękna cały czas świeciło
Ago Pewnie te Twoje gazaniowe leniuszki już zakwitły
Lucynko Ja również gazanie sieję, co roku fakt szkoda ze swe cudne kwiatuszki zamykają w dni pochmurne.
Słońca na wakacjach miałam dużo woda w morzu była ciepła a piasek niestety był gorący i parzył w stopy
Asiu - ogrodniczka01 Tak pogodę nad morzem miałam zamówioną bardzo ciepło było
Tamaro Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Fakt sielsko za płotkiem mam z tymi brzozami
Beatko - Beaby Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych.
Racja czosnek główkowaty cudny jest a gazanie to takie małe słoneczka
Iwonko Witaj w moich skromnych progach ogrodowych. Tak lubię gazanie, kosmosy i dalie
Dario Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych.
Racja te brzozy na początku sezonu z młodymi jasnozielonymi listkami są piękne. Na opakowaniu liliowca było napisane Pink Damask
I faktycznie ten mój liliowiec ma elegancką falbankę. Nawet jak to nie jest Pink Damask przepiękny jest. Racja ogrodnik za każdym razem się czegoś nowego uczy o uprawie. A skąd te przypuszczenia ze miałam wcześniej wątek
Marlenko Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Mi również wpadł w oko czosnek główkowaty i go na jesieni po raz pierwszy posadziłam.
Niestety w tych pięknych brzozach koźlanki się nie czają czasami się czają ale robaczywe. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi będzie Cię gościć
Kasiu Właśnie wróciłam znad morza
Lucynko Już wróciłam
Wróciłam z wakacji cała i zdrowa
Pogodę miałam przez cały pobyt piękną

i ciepłą nie upalną.
Niestety mój aparat z wakacji nie wrócił cały i zdrowy wrócił z uszkodzonym obiektywem
W ogrodzie niestety przez 2 tygodnie nie podlewania są niewielkie straty dwie azalie miały cześć liści zwiędniętych i uschniętych
Wschód słonka Nad Morzem
Ja i Morze
Zakwitły kolejne gazanie
A to moje największe pomiodorkowe owocki
Przezimowana Dalia Musette w pełni kwitnienia jak widać susza jej nie straszna była