Dzień dobry wszystkim
staram się jak mogę? chucham?. dmucham? podlewam? zasilam, ba nawet mszyce tępię? a, one i tak robią, co chcą?. 
? przesunęły sobie pierwsze kwitnienie o miesiąc?
Jestem ciekawa, co będzie dalej?. bo chyba na powtórkę kwitnienia trzeba będzie poczekać do przyszłego sezonu.
Piszę oczywiście o moich różach?..
Aga ? Samsu ? tak Spirit jest cudowna ?hehehe? nic z tego kochana ? ten potworek chciał już u mnie zamieszkać?. Madame Isaac Pereire jest śliczna, ale zbyt zachłanna na miejscóweczkę? Rośnie kilka km dalej Dorotka, macham
Ewuniu7 dziękuję?. U ciebie, to dopiero raj?.
Patiann dziękuję?. zauważyłaś, że to trochę pracy wymaga? hihihihi?
Drzewka, to kaliny Escimo ? w przyszłym sezonie będą kwitły w maju.
Krysiu ? Ignis ? świetnie to wymyśliłaś? super Spa hihihi..hihi
Prawda jest taka, że jak chce się mieć róże, to trzeba niestety pewne obszary w ogrodzie podporządkować im.
Aprylku? i jak sny były kolorowe ? Ja się do dziś nie doczekałam na kwiaty Celebrating Life, sądząc po kolorze pąka powinna być różowa?.
Moniczko ? Alania ścieżki są tak jak były?. tylko są bardziej odsłonięte.
Dziękuję za słowa uznania, ale kolory dopiero są w pąkach?. nie wiem czy się spodobają? moje nowe połączenia.
Ewa7, dziękuję zapraszam
Wiola ? tulipanka, nie piszesz ? ja też czasami tak mam?. zapraszam jak tylko znajdziesz czas.
Daffodilku jesteś?.. ja czekam na Twój wątek?. rośnie tam coś w ogóle
Miłeczko ? takasobie będą nowe róże?. czekam na pierwsze kwiaty?.
do dalii nie dotarłam, bo czasu brakowało?. będzie, to temat na przyszła wiosnę.
Krysiu ? leszczyna cześć?. nowicjuszko różana? służę swoim doświadczeniem różanym? pytaj, może
będę znała odpowiedz
Alexia z rozpędu chciałam sobie samej odpowiedzieć?. hihihi..hihihi
W miedzy czasie cykam foty?. no to zaczynamy?. żeby nie było?. za dużo na raz, to może najpierw tak ogólnie ?