Zakątek na Debowym
Re: Zakątek na Debowym
No,normalne kwiaty w odsłonie Ani to piękno wcielone 

Ależ się u Ciebie dzieje! A przecież to niedaleko od mojego ogródka a tutaj kolorowy zawrót głowy
.

-
- 500p
- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne hiacynty muszę w tym roku zapolować na żółtego.Ten bratek bordowy cudo
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu dziś jadę sobie kilka bratków kupić,ciekawe jakie kolorki wpadną w moje ręce.
Hiacyntów sobie dokupię,wnoszą dużo radości podczas,gdy inne rośliny się budzą do życia
Hiacyntów sobie dokupię,wnoszą dużo radości podczas,gdy inne rośliny się budzą do życia

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
U mnie powojniki dopiero puszczają pączki liściowe a u Ciebie już będą kwitnąć
I jeszcze jedna różnica u mnie sasanki już kwitną a hiacynty dopiero się otwierają, a u Ciebie na odwrót

I jeszcze jedna różnica u mnie sasanki już kwitną a hiacynty dopiero się otwierają, a u Ciebie na odwrót

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Chyba tylko Mnie jeszcze tu brakuje.
Cieszę sie z Twojego nowego wątku.
Zaglądam cały czas, chociaż rzadko się odzywam.
Zdrowia życzę.

Cieszę sie z Twojego nowego wątku.
Zaglądam cały czas, chociaż rzadko się odzywam.
Zdrowia życzę.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aniu już czwarta strona nowego wątku a ja dopiero zajrzałam ale teraz mało czasu zostaje na forum
Moje sasanki też dopiero w puchu tylko ta "Papageno" zakwitła, u mnie rosną w różnych miejscach ogrodu to i kwitną w różnym czasie.
Twoje funkie rzucają na kolana ale to dobrze że ja nie szaleję na ich punkcie, już doszłam do tego że nie można mieć wszystkich roślin.
Moje sasanki też dopiero w puchu tylko ta "Papageno" zakwitła, u mnie rosną w różnych miejscach ogrodu to i kwitną w różnym czasie.
Twoje funkie rzucają na kolana ale to dobrze że ja nie szaleję na ich punkcie, już doszłam do tego że nie można mieć wszystkich roślin.
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
I ja melduję się w nowym wątku. U Ciebie, Aniu, zawsze piękne zdjęcia. Wiosna już wystartowała, wiosenne kwiatki w pełnym rozkwicie. A ja ciągle czekam.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne masz hiacynty, bratki, tulipany--kolorowy zawrót głowy 

- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Aż poczułam zapach hiacyntow 
Miodunka pieknie się rozrosla.

Miodunka pieknie się rozrosla.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pąki na powojnikach ?
Och ależ przyspieszyły.
Moje na razie rozwijają liście, ale nie przyglądałam się z bliska, może tam już też jakieś pączusie się czają ?
Brakuje mi tylko tulipanów, które jesienią wygniły niestety w tych ulewnych deszczach.
Ale przynajmniej napatrzę się na forumowe.

Och ależ przyspieszyły.
Moje na razie rozwijają liście, ale nie przyglądałam się z bliska, może tam już też jakieś pączusie się czają ?
Brakuje mi tylko tulipanów, które jesienią wygniły niestety w tych ulewnych deszczach.
Ale przynajmniej napatrzę się na forumowe.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witajcie.!!
U mnie dziś grzmiało,popadało trochę.ale dalej mamy słońce i ciepło .
.Pierwsza burza tego roku.zgodnie z przepowiedniami,będzie wszystko teraz dobrze rosło i zielono !!
Częstokroć jesteśmy zmęczeni pracą, problemami życiowymi , chorobami,(czytaj bóle kręgosłupa).Kurcze chyba się starzejemy, albo ja
Ale to zabieganie ogrodowe od wiosny,te porządki, prace , nowe chciejstwa, sadzenie, albo przesadzanie, doglądanie , czy też opiekowanie się roślinkami dodaje dużo enerii i taki normalny entuzjam do życie.Tez tak macie ?? Oj ja to lubię
Tulap-Mati Dzięki.Ty wiesz jak poprawić człowiekowi humorek
MoniaK To dopiero wszystko się rozkręca i będzie się działo, oj będzie... hmm niedaleko od mojego ogródka mieszkasz, czyli gdzie konkretnie ??
Annes 77-Aniu Jak tak ogrodowe zakupy udały się ?? Kupiłaś bratki?? Teraz jest takie mnóstwo kolorków.Aż wszystkie się chce.Przechodziłam dziś koło ryneczku i widziałam całe palety bratkowe.Ale ja mam sporo siewek, więc ich już nie kupuję.może trochę później rozkwitają,Ale one już są swoje
Hiacyntowe pachnidła też masz?? potem sprawdzę u ciebie .
drewutnia-Ewo ; kogra -Grażunko U mnie powojniki też puszczają pączki liściowe .A to clemki z paczkami to z grupy Atragene .One ponoć zwiastują budzącą się wiosnę. Chyba 3 kupiłam w ubiegłym roku.Ale późnym latem to już mi nie kwitły,wiec kwiatów ich jeszcze u siebie nie widziałam
Hiacynty u mnie kwitną na całego, a sasanki się otwierają.Ot mamy coś inaczej .
Grażynko szkoda,że ci tulipanki wygniły.To nic na jesieni kupisz sobie nowe, ładniejsze
semper-Jurku Witaj!! Dziękuję za życzonka zdrówka, na pewno się przyda.Mam nadzieję,ze odezwiesz się częstej. A jak tak liliowce, porosły w ubiegłym roku ??Przezimowały dobrze? Rosną już ??
jola1-Jolu Witaj!Teraz to nam chyba coraz mniej tego czasu będzie i będzie na Forum,ale czasami chęć wiedzy, podglądania,podzielnie się ogrodowymi tematami nas łapie, prawda ??
cyganka77-Asiu Witaj!Oj na pewno i ty masz już wiosnę.Zaraz sprawdzę u Ciebie
karolacha;kasia100780 Coraz więcej ładnego kwiecia i kolorów.To lubię.kolorowe i kwitnące ogrody.I staram się tak aby coś zawsze w ogrodzie było kwitnącego.
Hiacyntowe zapachy uwielbiam, i często muszę nos zniżać do ziemi albo padać na kolana przed nimi
W odcieniu blue........

Śnieżnik lśniący

cebulica

barwinek

szafirki

Brunnera Jack Frost

Albo prawie ....

U mnie dziś grzmiało,popadało trochę.ale dalej mamy słońce i ciepło .
.Pierwsza burza tego roku.zgodnie z przepowiedniami,będzie wszystko teraz dobrze rosło i zielono !!

Częstokroć jesteśmy zmęczeni pracą, problemami życiowymi , chorobami,(czytaj bóle kręgosłupa).Kurcze chyba się starzejemy, albo ja

Ale to zabieganie ogrodowe od wiosny,te porządki, prace , nowe chciejstwa, sadzenie, albo przesadzanie, doglądanie , czy też opiekowanie się roślinkami dodaje dużo enerii i taki normalny entuzjam do życie.Tez tak macie ?? Oj ja to lubię

Tulap-Mati Dzięki.Ty wiesz jak poprawić człowiekowi humorek

MoniaK To dopiero wszystko się rozkręca i będzie się działo, oj będzie... hmm niedaleko od mojego ogródka mieszkasz, czyli gdzie konkretnie ??
Annes 77-Aniu Jak tak ogrodowe zakupy udały się ?? Kupiłaś bratki?? Teraz jest takie mnóstwo kolorków.Aż wszystkie się chce.Przechodziłam dziś koło ryneczku i widziałam całe palety bratkowe.Ale ja mam sporo siewek, więc ich już nie kupuję.może trochę później rozkwitają,Ale one już są swoje

drewutnia-Ewo ; kogra -Grażunko U mnie powojniki też puszczają pączki liściowe .A to clemki z paczkami to z grupy Atragene .One ponoć zwiastują budzącą się wiosnę. Chyba 3 kupiłam w ubiegłym roku.Ale późnym latem to już mi nie kwitły,wiec kwiatów ich jeszcze u siebie nie widziałam

Grażynko szkoda,że ci tulipanki wygniły.To nic na jesieni kupisz sobie nowe, ładniejsze

semper-Jurku Witaj!! Dziękuję za życzonka zdrówka, na pewno się przyda.Mam nadzieję,ze odezwiesz się częstej. A jak tak liliowce, porosły w ubiegłym roku ??Przezimowały dobrze? Rosną już ??
jola1-Jolu Witaj!Teraz to nam chyba coraz mniej tego czasu będzie i będzie na Forum,ale czasami chęć wiedzy, podglądania,podzielnie się ogrodowymi tematami nas łapie, prawda ??
cyganka77-Asiu Witaj!Oj na pewno i ty masz już wiosnę.Zaraz sprawdzę u Ciebie

karolacha;kasia100780 Coraz więcej ładnego kwiecia i kolorów.To lubię.kolorowe i kwitnące ogrody.I staram się tak aby coś zawsze w ogrodzie było kwitnącego.

Hiacyntowe zapachy uwielbiam, i często muszę nos zniżać do ziemi albo padać na kolana przed nimi

W odcieniu blue........

Śnieżnik lśniący

cebulica

barwinek

szafirki

Brunnera Jack Frost

Albo prawie ....

Te pierwsze dwie cebulice to chyba nie do robione Śnieżnik 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Mateuszu, oj człowiek już zmęczony i widzisz dzięki i dobrze,że zwracasz uwagę cebulica jest niżej.A to tak , to Śnieżnik lśniący .Już poprawiam 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Oj , pięknie i kolorowo u Ciebie , wiosna na całego

No i pokaz niebieskości

No i pokaz niebieskości