Dorotaka23- Warzywnik Doroty czyli człowiek uczy się całe życie :)
-
- 100p
- Od: 9 mar 2014, o 08:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dorotaka23- Warzywnik Doroty czyli człowiek uczy się całe życie :)
Nie, trochę przetrzebiono nam dziki ostatnio a i rośnie w takim miejscu że dzik nie doważy się podejść 

- Faworyt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2014, o 14:47
Dawno się waćpanna nie odzywała, czy folia już w całości zapełniona jest u Ciebie roślinami? 

Serdecznie pozdrawiam.
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
-
- 100p
- Od: 9 mar 2014, o 08:13
Jakoś od świąt miałam zakręcone dni... Ale już się trochę uspokoiło i dzisiaj zgrałam trochę zdjęć na komputer 
Ogólnie to wysiane pod folią mam: kamienną głowę, kalafiory, brukselkę. W grunt musiałam wsadzić cebulę bo w szczypior zaczęła iść, po raz pierwszy tak miałam. Popikowałam stevię, wysiałam rozsadę dyni, ogórka do szklarni, tykwy. Czasu zaczyna brakować, coraz więcej pracy ale będę się starała się coś tam pisać
Sadzenie cebuli:

Akurat początek tego kawałka ma bardzo dużo kamyczków. Nie wiem czy dopiero teraz ich się tyle porobiło czy dopiero teraz zaczęłam je zauważać
Stevia - tu przed pikowaniem, jutro się postaram zrobić zdjęcia po

Dynia Hokaido - sprawdzałam czy wykiełkuje i teraz rośnie sobie bo szkoda mi ją wyrzucić

Pomidorki - takie zdjęcia na szybko, jutro postaram się wstawić więcej zdjęć

Ogólnie to wysiane pod folią mam: kamienną głowę, kalafiory, brukselkę. W grunt musiałam wsadzić cebulę bo w szczypior zaczęła iść, po raz pierwszy tak miałam. Popikowałam stevię, wysiałam rozsadę dyni, ogórka do szklarni, tykwy. Czasu zaczyna brakować, coraz więcej pracy ale będę się starała się coś tam pisać

Sadzenie cebuli:

Akurat początek tego kawałka ma bardzo dużo kamyczków. Nie wiem czy dopiero teraz ich się tyle porobiło czy dopiero teraz zaczęłam je zauważać

Stevia - tu przed pikowaniem, jutro się postaram zrobić zdjęcia po

Dynia Hokaido - sprawdzałam czy wykiełkuje i teraz rośnie sobie bo szkoda mi ją wyrzucić

Pomidorki - takie zdjęcia na szybko, jutro postaram się wstawić więcej zdjęć

- Faworyt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2014, o 14:47
Czy Dorota jest przygotowana na dzisiejsze nocne przymrozki na suwalszczyźnie?
Serdecznie pozdrawiam.
MK
MK