Mój ogród wśród łąk część 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 4

Post »

Wpadłem i ja . :lol: Będę teraz od początku śledził wszystko . ;:108 Pięknie masz , tyle różnych roślinek i iglaków . ;:215 A róże ;:167 .
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu różanka z bukszpanami i bylinami pięknie skomponowana. ;:138 Kosmosem się wszyscy zachwycają, ale jego kolor niesamowity. Zima urokliwa u Ciebie, u mnie też pada i wieje. ;:222
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Małgosiu Różyczki piękne
Barbula klandońska śliczna
Przepiękne ujęcie kwiatuszka kobei ;:173
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Zobaczyłam zimę u Ciebie , jest piękna i na koniec pełna pąków ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Barbula śliczna ;:167 też mam taką ale jeszcze maluszka ;:108 mam nadzieję że nam spokojnie przezimują ;:108
I korci mnie kupno kolejnej odmiany do kompletu :;230
Pozdrowionka z zachlapanego Lubicza :wit
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Małgosiu śliczne zdjęcia Pepsi. Po mince nie widać, że z niej taka uciekinierka :wink:
Cudna ta róża NN ;:167 Spróbuj dać ją do działu identyfikacji, może ktoś rozpozna. A masz zdjęcie samego kwiatu w zbliżeniu? Coś mi ta róża przypomina.... ;:24

U mnie do wczoraj było jeszcze dużo śniegu..dzisiaj już praktycznie znów buro. Niech już się skończy ta dziwna zima, bo trudno usiedzieć w miejscu.
A jak tam zamówienie różyczkowe? Zamknęłaś już listę, czy jeszcze się zastanawiasz? Jak zamówisz to daj znać...jestem bardzo ciekawa ;:65
Swoją listę już zamknęłam. U Kamili dostałam dzisiaj info z potwierdzeniem. Może jeszcze uda mi się załapać na Eyes for You, a jak nie teraz to na jesieni.
W F jeszcze nie zapłaciłam, bo chyba domówię jeszcze jedną różę.... :) Już sama straciłam rachubę ile tych róż do mnie przyjdzie ;:224 Muszę wszystkie policzyć i zbierać kaskę... Trochę długa ta lista...rachunki adekwatne do listy :wink:
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Małgoniu :wit
Cudne te zimowe zdjątka ;:63
A na poprzedniej stronce na 3 fotce to co to takiego ładnego ??
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Małgoś ...nie fochaj się na Kobee ,dbaj o tą co wyszła ...a będzie pięknie rosła Obrazek

Miłego dnia dla Ciebie .
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Gosiu "nie będę już powtarzała siania kobei. Mam focha .." ja też. Wiesz że zarosła mi cały domek dla dzieci,była wszędzie na dachu, w środku i ani jednego kwiatka, to jakaś mutacja bezkwiatowa.
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Hej Małgosiu,

oczywiście jestem i ja :)
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Zgubiłam Cię!! Ale już znalazłam - lecę czytac od początku wątku.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Witam serdecznie moi kochani ;:196 Coraz częściej zauważam objawy nadchodzącej wiosny. Rano ptaszki cudnie śpiewaja, trawka się zieleni, śniegu nie ma na okolicznych polach i łąkach. A ja mam coraz mniej miejsca na parapetach :wink: . Nic, tylko wiosenka puka do drzwi. Zwinęłam też moje ekologiczne ozdoby zimowe sprzed z drzwi wejściowych i inne takie. Czas na zmianę aranżacji na wiosenną. :wit

Marysiu - I ja jestem zakochana w takim lazurowym kolorku. Mam nadzieję, że dobrze przezimowała. Pani, od której ją kupiłam była zdziwiona moim niedowierzaniem o złe zimowanie. Cóż, zobaczymy. Jeżeli można ją z patyczków porozmnażać, to już czuj się obdarowana. ;:196

Krysiu - Dziękuję za rady, na pewno poczekam. Już nie raz miałam za szybkie łapki, życie ogrodnika niesie ze sobą wiele doświadczeń. :D

Miłeczko - Mówisz, że nie masz takiego kolorku floksu....jak to u mnie mówią: mówisz i masz. ;:196

Aniu Anym - Pisałaś swój post w niedzielę, jak szalała po naszych okolicach śnieżyca. Na szczęście już po niej ślad zaginął. Czekamy kochana, już coraz bliżej. Dzisiaj kupiłam werbenę patagońską, bo boję się, że mogę jej po zimie nie mieć. A tak ją lubię. :wit

Koleszko - Wpadaj, zapraszam :wit

Soniu - Dziękuję za miłe słowa. Zimie mówimy już dość ;:136

Paulinko - Kobea ma zachwycajace te kwiatuszki, dlatego warto ją siać. Niestety, w tym sezonie chyba będę musiała obejść się smakiem. Mam jedną, marną sadzoneczkę, inne padły. A siać po raz drugi ;:185

Karolka - Zima ma swój urok, to fakt. Ale już mam jej po dziurki w nosie. Bardziej podobają mi się te pojawiające się pączki. :wit

Monia - Lubicz zachlapany tak jak moja wieś zabłocona ;:196 Barbula, jak dobrze przezimuje dostanie koleżankę. Pani, która ma super fajne roślinki przyjeżdża ze swoimi kwiatkami na Festiwal Smaków do Gruczna. Polecam, fajna impreza.

Dorotko - No właśnie, fajnie się zamawia, ale z regulowaniem gorzej, bo boli :D . Moja lista różana nie może się stworzyć. Bujam się jak ....no nieważne jak, ale strasznie mi dziwnie. Poprzednio wiedziałam, czego chcę. Teraz szukam, ogladam, odrzucam, potem zapisuję. Już pisałam u Ciebie, co wczoraj było przyczyną zmiaa w kolejnych chciejstwach. Ech, muszę w weekend usiąść i zakończyć te katusze.
Różę dam do identyfikacji, bo jest moją ulubienicą i dobrze by było poznać jej imię. :wit

Aniu Anabuko - Na fotkach jest barbula ;:196

Violka - Ta, co wyszła jedna jedyna kobea stoi w miejscu. Nic się z nią nie dzieje...Obawiam się, że w tym sezonie kobea u mnie nie będzie gościć. ;:145

Dorotko DTJ- A może za mało dokarmiałaś? Ona lubi dobrze podjeść.Wiem, bo przerabiam jej temat już trzeci czy czwarty sezon.

Madzia - Cieszę się, że jesteś ;:196

Aguś - Hej kochana, lecę do Ciebie zobaczyć co z kupnem nowej ziemi. ;:196

Miłego wieczoru :wit
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Błagam Cię Małgosiu! Nie każ mi sadzić kolejnych bylin! Chociaż byłyby najpiękniejsze na świecie - nie posadzę! Muszę mieć miejsce na dalie! I już dochodzę do wniosku, że nie będę nękać moich ukochanych bliźnich i nie będę prosić o żadne rośliny. Bo potem muszą je szykować, pakować, wysyłać... Nie mam sumienia :;230 No chyba, że chodzi o dalie... ;:224
A w sezonie chętnie zawsze obejrzę, jak kępa Ci przyrasta! Mój różowy floks ma dołem 50cm średnicy. A w pełni kwitnienia góra ma gęstą kępę o średnicy ok 1m :wink:
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,mówisz,że wiosna u Ciebie,no to masz dobrze ,bo u mnie zimisko ,wszystko zasypane ,pozostały mi tylko ogrody i podziwianie piękności ,które w nich rosną ,u Ciebie też ogród pełen kolorów ,pięknie ;:168
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Miłeczko - Kochana, ależ mnie zasmuciłaś :( Nie chcesz ode mnie floksa ;:145
Przestań marudzić, wcale nie poczułam się nękana. ;:124 I myślę, że dasz radę z floksikiem i daliami. Dalię dałabym, ale ja nie mam żadnej podpisanej :oops:

Martuś - Wiosna przyjdzie do nasz wszystkich. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”