Mateusz ale ja chyba chciałbym oddzielnie . : D krzewy i kwiaty to się raz dwa rozrosną a iglaki wolniej .Rabaty będą niedaleko siebie , także wiesz .Jedna obok drugiej .
Filemon24 zrobię chyba oddzielnie . Będzie dobrze , zobaczysz .

Będzie kilka rabat na środku podwórka lecz najpierw ogarne jedną bo nie chcę wszystkiego rozgrzebać .

Do wiosny ze sto razy plany się zmienią haha .No ale na spontanie nie do końca się da boo drzewka muszę na raz kupić , żeby agro położyć .

Poza tym nie chcę potem przesadzać tego , to ma być zakątek ogarnięty na długieeee lata .
Oj czego się nie robi dla kobiet haha .
Drzewa mnie najbardziej wkurzają , ja u siebie dużych nie będę miał w ogrodzie a te co mam to usunę .
Masz dar przekonywania widzę , co mu obiecałaś ?
A skąd ten kamień się wziął ? ojj biedactwoo ... trzeba pomasować

Hahaha już się nie dotykaj lepiej do niczego
Powiem Ci że kilka lat temu o mały włos oka nie straciłem jak kosiłem , kosiłem z koszem pod kasztanami i jakoś jeden walnął mi w oko ... masakra !!!! mgiełkę miałem przez kilka godzin , a ile strachu że już po oku ... teraz jak tam koszę to tylko w oksach .
Basiu Siemanko .

oj będę wyklęty w domu haha .Powiedziałem już co będę robił .

Dużo roślin planuję przesadzić na wiosnę na ta rabatę .Poza tym usunąć zamierzam forsycję i porobic z nich kilkadziesiąt sadzonek ( w przyszłości się mogą przydać ) , koleżankom tez juz obiecałem .

Usuwam również laurowiśnie z racji , iż popsuły się ponieważ miały za mało słońca ...Jak już przesadzę wszystko na wiosnę to potem ogarniam trawnik cały .

Jak robić coś to robić to porządnie ... zacznę od trawnika a potem mogę sobie sadzić i sadzić .
Już praktycznie zrobiłem plan , zapodam w week .Sęk na tym polega że chcę tą rabatę ogarnąć na raz z agro itd .Tak wiem , że nieraz się skusze na coś .Ale mam gdzie sadzić takie nowe okazy - taka mini szkółka za siatką , mogą też postać kilka miechów w doniczkach .
Koszenie trawy jest fajne , tak samo jak oglądanie naszych kochanych roślinek itd .Widzisz a u mnie trawa szaleje , myślałem że każda tak rośnie ...
Agnieszka Cześć . : ) Dziękuję .Potencjał jest ale muszą byc też odpowiednie środki i czas .

Wpadnę do Ciebie jak będę miał czas .
Tak jak już mówiłem mam i drugą pasję niestety . Jest to projekt samochodowy i budowa demo cara .Polega to na stuningowaniu ciekawego auta porządnie ... pokazywaniu się na róznych imprezach w UE i oczywiście wygrywaniu różnych nagród , cóż pochłania to masę pieniędzy - tyle że ten mój ogród marzeń mógłbym w chwilę zrealizować .
Ogród mogę porównać do samochodu ...

a dokupywanie roślinek itd. to jest dopieszczanie go , tak samo jak tuning w samochodzie .