Azalia cudo. Jaka to odmiana?
Jolu to Sylphides. Przesadziłam ją w nowe miejsce jesienią i chyba jej się podoba
Ja też ukatrupiłam swoją gipsówkę, przesadzając jesienią.
Grażynko normalną gipsówkę podobno nie tak łatwo ukatrupić, niektórzy walczą z nią jak z chwastem. Moja była miniaturką, pewnie dlatego nie odbiła
Na pewno jakieś sprawozdanie będzie
Aniu, trzymam Cię za słowo, a Ty się trzymaj za kieszeń
Zapowiada się ciekawie i bardzo różanie, więc będę tu zaglądać
Asiu bardzo, bardzo ciepło witam Cię u mnie

Od razu zajrzałam do Ciebie, nie wiem jak przegapiłam taki ogród

Postaram się to naprawić.
Elwi czy twoja jasno różowa azalia nie jest to czasem Sylphides
Danusiu, Ty to masz oko - rzeczywiście Sylphides

Jeżeli chodzi o Heidi Klum to nie mam zamiaru się jej pozbywać. U mnie rośnie (odpukać) bardzo dobrze i ma już dużo pączków. Rosnąca obok Novalis jakoś się ociąga. Zapodałam jej jajko - zobaczymy czy jej się spodoba
Ice Cream - muszę sobie kupić,piekny,długo kwitnie,to coś dla mnie. Piękna ta ostatnia azalka. Też jestem ciekawa co to za odmiana. Robisz świetne zdjęcia
Aniu witam Cię serdecznie

Ice Cream baaaardzo długo kwitnie - ciągle nie wyszedł z fazy pąka, zobaczysz na zdjęciach z dzisiaj

Azalia to Sylphides jak zgadła Danusia.
I kto tu mówi o świetnych zdjęciach? Sama jesteś mistrzynią fotografii

gdzie mi tam do Ciebie... cały czas się uczę.
A nad Maria Theresa nie myślałaś? U mnie to pewniaczka
Tak, tak
Aniu dokładaj mi jeszcze, a pójdę z torbami

Oczywiście od razu sprawdziłam w R. - na szczęście jej nie ma... Ale za miesiąc w F. będą róże posadzone do pojemników więc
cała Ty

Super wybór.....
Majeczko pochwała z Twoich ust to naprawdę COŚ, dziękuję

Nie żartuję z tym, że tęsknię do Twojego wątku. Już nie mogę się doczekać. Co w tym roku dosadzisz do róż? Podjęłam próby z ostróżką hiacyntową dwukrotnie i wyszło z tego wielkie... nic
Witaj,ciekawy ten twój ogródek.Sporo ładny roślin np ta azalka co kwitnie jest przeurocza. Podoba mi się też bez, podobny do mojego
Witam Cię Saro serdecznie i cieszę się, że podoba Ci się mój Ogrodzio

Zaraz poszukam Twojego wątku i nadrobię zaległości. Azalia to Sylphides i jest jedną z wielu u mnie. Pokażę następne jak zakwitną
Teraz kilka świeżych fotek, złapanych w przerwie między ulewami.
Ice Cream troszkę większy niż ostatnio
Rozpoczyna się parada czosnków
Blueberry ripple - zadziwia mnie ten tulipan, nadal w pionie, troszkę tylko nadwyrężony przez deszcz, ciekawe ile jeszcze wytrwa?