Kolejne fotki z dzisiejszego, późnego poranka:

- pozostaje tylko przyglądać się, podziwiać i bićKolejne fotki z dzisiejszego, późnego poranka:
Dziękuję Henryku, ale tak jak napisałem wcześniej perplexa powinna mieć trochę (nawet bardziej trochę) ciemniejszy kwiat... Akurat tego koloru mój aparat nie potrafi odwzorowaćhen_s pisze:(...) bo Twoje fotki są naprawdę doskonałe i świetnie oddają piękno kwiatów roślin które hodujesz
Proponuję zapukać do Roberta. Jedną też mam od niego - nawet twierdzi, że rozpozna ją na zdjęciu, ale jakoś do tej pory mu się to nie udałonolina pisze: (...) Muszę popracować nad zdobyciem takiej pięknej Aylosterki
Tak jeszcze jeden dzień słoneczka i mógłbym wrzucić kilka więcej - naprawdę mało już brakuje "markowej" torquatce, rosalbiflorce, eosce i jednej haagejce. Będą jaja jak się pootwierają jak już wrócę do pracy, pojutrze. Ale nawet jeśli, to do soboty powinny dać radę przetrwać.piasek pustyni pisze:Przemku - wrzucaj jak najwięcej. Jak dla mnie najlepsza poprawa humoru i błysk światełka czułości nad pięknem Twoich roślin. Życzę Ci jak najwięcej takich kwitnień i jak najwięcej tak pięknych, pogodnych zdjęć. To najlepsze lekarstwo na wszystko
Mój ma największy problem z dwukolorowymi kwiatami (żółto-czerwone czy czerwono-żółte, jak kto woli) - jak u niektórych sulek, co zresztą widać było na zeszłorocznych fotkach. Pamiętam czasy jak trzeba było skanować papierowe fotki, żeby je wrzucić do siecihen_s pisze:Z kolorami i moje aparaty (używam dwu) mają czasem kłopoty - najbardziej z czerwonymi i pochodnymi. Stąd nieraz wypadnie zrobić kilkanaście(kilkadziesiąt) zdjęć po to aby wybrać kilka. I tak dobrze jak się uda... Jak dobrze, że teraz jest era aparatów cyfrowych bo jakby tak przyszło na kliszy robić to załamka gotowa! (...)