Witajcie, dobrze że to już dzisiaj piątek chciałabym jutro nie iść do pracy ale jak trzeba. Dzisiaj taka ładna pogoda że aż szkoda było mi siedzieć a nie wiem jak to bedzie jutro.
Dzisiaj w sąsiedniej wsi a dokładnie koło lasu ktoś rozniecił ogień i 7 jednostek strażackich przyjechało gasić. Moja mama mówiła że z naszej działki było widać kłęby dymu ciemnego , mój tato natomiast podjechał bliżej i widział ścianę ognia. Swierdził że nigdy czegoś takiego nie widział. A własnie pisząc ten post chyba coś się znowu pali bo dwie straże pojechało. Nie wiem po co komu wypalanie łąk. Czy ktoś ma z tego frajdę?
koziorozec-Martusiu ja nie mam czasu kiedy posadzić swoich iglaczków a już mi tak tęskno. Biedulki stoją i czekają. Może juto po pracy chociaż dwa uda mi się posadzić.
maika-Elu witam Cię serdecznie, pomysły są tylko chwilowo brak czasu na realizację. Sterta kamieni pójdzie na rabatkę i na ścieżkę
Paulii-Paulinko żebym wiedziała z czego ten żywoplot jest zrobiony bo nie mam zielonego pojęcia. Kamienie to światna sprawa szkoda ze masz do nich daleko. Skalniaczej już skończony tylko jeszcze obok trzeba posadzić rośliny i zagospodarować.
reniusia20-Renatko pierwszy dzień wiosny przywitał piekną pogodą i słońcem. U mnie wiało ale na szczęście ciepły był to wiaterek.
MID2006-Madziu oj żebyś wiadziała ze byłam przerażona ale na szczęscie śnieg długo nie poleżał i było już widać roslinki i trawę

Zdjęcie bedzie ( muszę tylko sobie cyknąć) tylko ja taka mało fotogeniczna jestem.
JAKUCH-Jadziu najważniejsze że jesteś

Kwiatki sie trzymają i pieknie kwitną
gracha-Grażynko przez ten tydzień w pracy jestem tak padnieta że nie wiem. Marzę o wolnym i pobyciu w ogrodzie ale pozostaje mi tylko kilka chwil. Jak dla mnie to ciągle mało.
anym- Aniu kto nie zrozumie kobiety lepiej jak kobieta tak samo jest i z nami ogrodniczkami. U mnie tak całkowiecie przez przypadek w biedronce do koszyczka dzisiaj wpadły mieczyki, canna i lilie ( kolejne dwie lilie a miała być tylko jedna

)
Mandragora-Milenko najważniejsze jest żebyscie sobie pomagali i byli wyrozumiali. Każdy ma jakieś hobby a przynajmniej powinien mieć bo świat , życie jest o wiele ciekawsze. Musiała ta sytuacja interesująco wyglądac
MID2006-Madziudzisiejszy dzien słoneczny,iście wiosenny aby tak dalej.
Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczoru życzę