Wiejskie podwórko
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejskie podwórko
Kiedy wracasz? Wiosna nam się zaczęła wyjątkowo ciepła i kolorowa.
Nie nadążam z porządkami na działce. Wszystko ruszyło z kopyta.
Nie nadążam z porządkami na działce. Wszystko ruszyło z kopyta.
No ciagle jeszcze sie po swiecie szwedam, ale juz juz bliski koniec tej tulaczki. Wracam w najblizszy weekend 28 marca i ruszam do roboty. Tym bardziej, ze moi panowie zrobili mi nowa szklarnie !!!! I podobno salate w niej posiali
. To dopiero cuda.

- merymg
- 200p
- Od: 4 mar 2013, o 14:22

Czekamy na powrót

Małgoś
Witam Cie Malgosiu serdecznie. Niezmiernie mi milo, ze Ci sie u nas choc troszke podoba. Zapraszam I wirtualnie I realnie gdybys jednak wybrala sie kiedys na nasze piekne Podlasie.

-
- Od: 15 kwie 2013, o 18:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ta wieża jest niesamowita , powrót do przeszłości , na pewno można tam na spokojnie przemysleć ważne sprawy i odpocząć od wszystkiego , a kurki jakie kolorowe 

Bożena
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Elu pochwal się swoją wiosenką. Na pewno Cię zaskoczyła.
Wróciłam. Podziwiam i cieszę się wiosną niestety mam problem z fotosikiem i chwilowo nie mogę na FO wstawić zdjęć, a pisanina bez zdjęć się nie liczy. Pozdrawiam 

Imageshack zadziałał i zdjęcia są:
Wspominana wcześniej szklarnia, taki prezent od M.

jedni pracują inni się wylegują, nasza Micia, w najbardziej ulubionej formie spędzania wolnego czasu.

obok szklarni reanimowałam ogródek ziołowy, który trochę został sfatygowany w czasie budowy i niestety najprawdopodobniej lubczyk przepadł bezpowrotnie.

WIOSNA w ogrodzie.

te kwiatki (nazwy zapomniałam) zasadziłam w ubiegłym roku na górze z kamieni, tak dla eksperymentu i rosną i kwitną ! W dodatku znacznie wcześniej niż te które zostały na rabacie przy domu.

WIOSNA w warzywniku.

WIOSNA na łące

WIOSNA w lesie

Wspominana wcześniej szklarnia, taki prezent od M.

jedni pracują inni się wylegują, nasza Micia, w najbardziej ulubionej formie spędzania wolnego czasu.

obok szklarni reanimowałam ogródek ziołowy, który trochę został sfatygowany w czasie budowy i niestety najprawdopodobniej lubczyk przepadł bezpowrotnie.

WIOSNA w ogrodzie.

te kwiatki (nazwy zapomniałam) zasadziłam w ubiegłym roku na górze z kamieni, tak dla eksperymentu i rosną i kwitną ! W dodatku znacznie wcześniej niż te które zostały na rabacie przy domu.

WIOSNA w warzywniku.

WIOSNA na łące

WIOSNA w lesie

- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, Elu.
Nawet i do mnie dotarło echo z Twojej wieży marzeń. I bardzo się cieszę z tego faktu, gdyż marzeniem może być nie tylko taka wieżyczka ale także takie "wiejskie podwórko" w całej swej okazałości i ze wszystkimi sąsiednimi pięknymi miejscami i tajemniczymi zakątkami.
Jest pięknie! Pozdrawiam!
Nawet i do mnie dotarło echo z Twojej wieży marzeń. I bardzo się cieszę z tego faktu, gdyż marzeniem może być nie tylko taka wieżyczka ale także takie "wiejskie podwórko" w całej swej okazałości i ze wszystkimi sąsiednimi pięknymi miejscami i tajemniczymi zakątkami.
Jest pięknie! Pozdrawiam!

ooo kot jaki grubiutki
ładny inspekt

ładny inspekt
Witaj
Absolutnie wszystko mi się tu podoba. Jestem zauroczona. To są moje klimaty. Kurki cudne a szklarnia.... Eh, marzenie! Ulubione zajęcie moich kotów jest takie samo, ewentualnie noszenie na rękach przez dzieci. Kiedyś mieliśmy mały wózeczek, w którym uwielbiały jeździć, ale dzieci urosły a wózeczek chyba zmienił właściciela

Absolutnie wszystko mi się tu podoba. Jestem zauroczona. To są moje klimaty. Kurki cudne a szklarnia.... Eh, marzenie! Ulubione zajęcie moich kotów jest takie samo, ewentualnie noszenie na rękach przez dzieci. Kiedyś mieliśmy mały wózeczek, w którym uwielbiały jeździć, ale dzieci urosły a wózeczek chyba zmienił właściciela

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elu
Piękna szklarnia fajny prezent Ci M zrobił
Micia śliczniutka
Piękna wiosna w ogrodzie, w warzywniaku , na łące i w lesie
Te kwiatuszki, co zasadziłaś na górze z kamieni to żagwin ogrodowy

Micia śliczniutka

Piękna wiosna w ogrodzie, w warzywniaku , na łące i w lesie