Sylwuś, ile kupiłaś worków kory ? bo rabaty masz duże i wszystkie wyscielone! Okolice oczka ładnie urządziłaś
Co do sąsiada, to naprawde dziwny człowiek a szefostwo nieładnie postąpiło, bardzo nieładnie
Miłej niedzieli.
Sylwuś chyba każdy ma obok siebie albo w pobliżu sąsiada jakiego by nie chciał ale cóż takie życie Ale twój rzeczywiście przesadza.Kory poszło sporo ale jaki jest super efekt końcowy.U mnie tez poranki śa bardzo wilgotne i zimne w dzień 30 stopni a rano było 9.Oczko super, może uda mi się rozpocząć "budowę" oczka w tym roku.Miłego dnia.
CZeść Sylwusiu Ogródek masz pięknie zadbany ! Oczko wodne i pergola świetnie w całości wygląda! Już to widzę jak roślinki się rozrosną Dekoracje jakie realne, żółw myślałam, że jest żywy ! Chylę czoło przed wkładem pracy, taki ogródek wymagał czasu i właśnie pracy.
Witaj Sylwio,trochę spóźniona ale jestem ,ależ ty wypieściłaś swój ogród jest jak z pod igły,no to się rzeczywiście napracowałaś,wszystko tak równiuśko ułożone,podziwiam
Witajcie, przepraszam że mnie nie było i odpisze ogólnie ale mam ciężkie chwile i nie mam siły, żeby zaglądać.
Staram się znaleźć pracę w ogrodzie żeby nie myśleć ale to różnie bywa. Znowu mam serce złamane a już myślałam żę będę szczęśliwa i wszystko zmierza ku dobrej drodze. Jak mogłam tak serce oddać i teraz zostaje smutek, pustka i płacz. Postaram się zaglądać ale wybaczcie mi jeśli na jakiś czas zamilknę.