Kwiatki prawie wszystkie
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Irminko, zatem nie pozostaje mi nic innego jak spróbować z krwawnicą. Piękne drzwi
, czyżbyś zapraszała przez nie do zaczarowanego ogrodu?

- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko najbardziej spodobała mi się ta na drugiej stronie ,pod różową .Jeżeli znasz nazwę ,to podaj 

- irminka
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Irminko jak szkoda, że Luli wyjechała
Moje pysznogłówki też mają mączniaka
ale i róża Chopin ale ona była przesadzana i może słabsza nie ma siły się bronić, jednak kwitnie jak szalona!
Dzisiaj obserwowałam werbenę, bo rośnie ponad innymi roślinami i trochę przypomina mi lawendę tylko brak tego upajającego zapachu

Moje pysznogłówki też mają mączniaka

Dzisiaj obserwowałam werbenę, bo rośnie ponad innymi roślinami i trochę przypomina mi lawendę tylko brak tego upajającego zapachu

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Irminko witaj.
Już chyba taka uroda pysznogówek, że łapią mączniaka.
Ja swoim nawet zdjęcia nie robiłam, opryski nie pomagają.
Lilia niespodzianka w kropki śliczna.

Już chyba taka uroda pysznogówek, że łapią mączniaka.

Ja swoim nawet zdjęcia nie robiłam, opryski nie pomagają.
Lilia niespodzianka w kropki śliczna.

- irminka
Masko, masz piękną werbenę. U koleżanki widziałam ją w połączeniu z trawami, wygląda to bardzo efektownie i chyba posadzę ją w podobny sposób
Teresko, przetrzymam mączniaka, bo coraz bardziej lubię pysznogłówki. Dzisiaj je wszystkie zetnę i zobaczymy, czy coś się zmieni
Wczoraj znalazłam w ogrodzie jeszcze dwie lilie niespodzianki w kolorze budyniowym, mocno już rozkwitły, a ja je w swoim buszu przegapiłam
Chwalę się lobelią, bo wysiałam ją sama. Jeżówki potrafią zakwitnąć jednym kwiatkiem, w porywach dwoma. Za to odętki w każdej ilości i podobnie anemony

Teresko, przetrzymam mączniaka, bo coraz bardziej lubię pysznogłówki. Dzisiaj je wszystkie zetnę i zobaczymy, czy coś się zmieni

Chwalę się lobelią, bo wysiałam ją sama. Jeżówki potrafią zakwitnąć jednym kwiatkiem, w porywach dwoma. Za to odętki w każdej ilości i podobnie anemony

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Melduję się w sielskim ogrodzie po urlopie
Kładę się na kwietną łączkę i odpoczywam od upału 

- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Niezawodnie - pastelowo, naturalnie i swojsko... Chciałaś i rzeczywiście masz - kwiatki prawie wszystkie 
Ulęgałki to moje wspomnienie z dzieciństwa... Pokaż swoje drzewko w całości jeśli możesz

Ulęgałki to moje wspomnienie z dzieciństwa... Pokaż swoje drzewko w całości jeśli możesz

- Maska
- Kontakt:
Irminko mam jeszcze werbenę hostatę (od miłej forumki) - ciekawa! zbiorę nasionka jak się da ! I tylko siew kwietniowy do tunelu, bo samoistny wysiew to pomału rośnie
Co u Ciebie? 

- irminka
Jolu, trochę mokro na łące, ale niedługo znowu ciepło 
Pacynko, 'kwiatki prawie wszystkie' znaczą, że nikt nigdy nie ma i nie będzie miał wszystkich kwiatów, i na szczęście, bo to niekończąca się opowieść dla każdego ogrodnika
Grusza została mocno przycięta, bo spadające konary były zagrożeniem, ale może znajdę wcześniejsze zdjęcia
Masko, chyba kiedyś miałam werbenę hastatę, ale nie wysiała się albo nie zauważyłam

Różyczka, która jest taka ładna, ale trudno znaleźć dla niej towarzystwo. Nostalgia.

Pacynko, 'kwiatki prawie wszystkie' znaczą, że nikt nigdy nie ma i nie będzie miał wszystkich kwiatów, i na szczęście, bo to niekończąca się opowieść dla każdego ogrodnika

Masko, chyba kiedyś miałam werbenę hastatę, ale nie wysiała się albo nie zauważyłam

Różyczka, która jest taka ładna, ale trudno znaleźć dla niej towarzystwo. Nostalgia.

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Irminko jaki cudny kiciuś.
Trzyma łapkę na szybie?
Czy ta ostatnia róża to Nostalgia? Kupiłam ostatnio i tak sobie porównuję w innych wątkach, nie mogę się nią nacieszyć .

Trzyma łapkę na szybie?

Czy ta ostatnia róża to Nostalgia? Kupiłam ostatnio i tak sobie porównuję w innych wątkach, nie mogę się nią nacieszyć .

- Maska
- Kontakt:
Liczę że moje zawiąże nasiona
Dlaczego nasz Maciek puka do twojego okienka?

- irminka
Tereniu, to właśnie ta róża. Mam ją drugi rok i ładnie kwitnie. Kotka ma słaby wzrok i trochę nietypowo się zachowuje, ma lepsze i gorsze dni
Masko, Szara to moja ulubienica, w dzieciństwie miałam zawsze dachowce pręgowane, a potem długo same czarne koty i bardzo czekałam na kota w typie Maćka
U nas pada, ale od piątku fantastyczna pogoda!!!
A to bukiet, który zrobiła sobie moja siostrzenica. Wybrała lilie i perovską dla ozdoby

Masko, Szara to moja ulubienica, w dzieciństwie miałam zawsze dachowce pręgowane, a potem długo same czarne koty i bardzo czekałam na kota w typie Maćka

U nas pada, ale od piątku fantastyczna pogoda!!!
A to bukiet, który zrobiła sobie moja siostrzenica. Wybrała lilie i perovską dla ozdoby

- Maska
- Kontakt:
Irminko Twój klimat w bukiecie! och te koty jak się ma jednego podobają się wszystkie
Dzisiaj warunki do pracy w ogrodzie były wymarzone, gdyby nie głowa która nie chciała ze mną po nim chodzić
....ale popadać w nocy mogłoby

Dzisiaj warunki do pracy w ogrodzie były wymarzone, gdyby nie głowa która nie chciała ze mną po nim chodzić

....ale popadać w nocy mogłoby