Pogoda piękna... bardzo dobra na prace w ogrodzie. Wczoraj troszkę posprzątałam na moim kawałku i myślę właśnie nad zmianą rabat wokół tarasu tzn. docelowo chciałabym aby tłem dla hortensji były trawy

Madziu tak hortensje to moja miłość

Zurawki już poprzycinałam bo przekwitły i wydawały mi sie nieładne.. ale też je bardzo lubię

Madziu korzenie wyszukuję w lesie, nie jest to proste ale są... tylko muszę ich zapuścić bo szybko gniją ale są bardzo fajne i mi się podobają. Szukaj , szukaj bo się opłaca. To takie naturalne mebelki do ogrodu

A wczorajszy dzień był pracowo bardzo kiepski bo Vat za pasem i trzeba napitalać

Madzia uważam, ze książka jest bardzo wartościowa i ułatwia funkcojowanie na co dzień, czyż nie??
Pijemy kawusię

Aguniu cieszę się bardzo, że podoba Ci się otoczenie tarasu, bo mnie też... bardzo dobrze mi sie pracuje w kuchni mając taki widok za oknem... od razu serce się raduje

Miłego dnia!
Reniu moje ogrodówki są piękne ale Twój ogród też jest cudny i musisz być z siebie dumna, bo widać ile serca wkładasz w swój kwadrat

Najważniejsze, że robimy to co kochamy i są tego efekty!
Buziaczki

Bożenko witaj

Bardzo się cieszę, ze do mnie zaglądnęłaś

Hortensje okrywam na zimę gałązkami jodły i agrowłókniną i zasypuję śniegiem... tyle Bożenko a może aż tyle??

Zapraszam Cię serdecznie kiedy tylko będziesz miała ochotę

Miłego dnia!