Katka, widzę że czarowałaś Nas wspaniałymi barwami kawiatów a ja tak dawno u Ciebie nie byłem

. Tyle mnie ominęło, ale oczywiście wszystko dokładnie nadrobiłem i mój podziw dla Twojego zakątka jest jeszcze większy
Róże masz majestatycznie piękne i tak obfocie kwitnące. Ja oczywiście zwróciłem szczególną uwagę na tę żółtą, bo u mnie dominuje czerwień i róż w moich różanych rabatach, więc jak tylko zobaczę inną barwę, to szybciutko chłonę ten widoczek, aby zrekompensować sobie tą moją pustkę.
Katko różaneczniki i azalie, to prawdziwe okazy. Potęga i energia kwitnienia, to aż z nich kipi. Stworzyłaś im wspaniałe warunki, że odpłacają się tak pięknym kwitnieniem. Ja wciąż popełniałem błędy w ich uprawie, ale teraz, wiem już na ich temat dużo i od jesieni stworzę im takie warunki, że chyba wreszcie nie będę miał z nimi problemów
Aha, zapomniał bym o wrzosach, które również świetnie wyglądają i ten konarek z korą pięknie się prezentuje. Oj ja też muszę sobie taki zorganizować, bo moje konarki to raczej "golaski"
Katko stworzyłaś wspaniałe miejsce, w którym zgromadziłaś piękne rośliny o które potrafisz zadbać, dzięki czemu jeszcze bardziej upiększają Twoją i tak już piękną i położoną w wspaniałej okolicy działeczkę