Ostatni tydzień pada, akurat teraz, kiedy tak ładnie kwitnie, wszystko zmaltretowane, róże deszczu nie lubią, ślimaki za to zadowolone, ale na szczęscie nie widze żeby mi robiły szkody, to nie się cieszą, deszczowe zdjęcie
sweety - witaj, cieszę się że do mnie trafiłaś, nie chciałabym Cię zawieść, będę się starała

znalazłam różyczkę dla Ciebie jeszcze w słońcu, reszta zrobiona między jednym a drugim deszczem, dzisiaj juz jest ładnie, ale dzisiaj to ja już pracuję
Margo2 - Gosiu, czy czytałaś o kulkowaniu róż, można te pędy przyginać i wytwarzają więcej pąków, ja jeszcze nie doczytałam czy dotyczy to wszystkich róż i czy w każdym momencie
To różyczka od elsi - Astrid Lindgren, bardzo ładnie kwitła, tutaj zdążyłam jeszcze złapać już ostatnie kwiaty
Agness, Agnieszko - hamaczki mokną, ale zapraszam jak bedzie słoneczko, myslałam o Tobie ostatnio robiąc jagodzianki z Twojego przepisu, resztę ciasta zrobiłam z serem, przepis wyśmienity, jak obiecasz że przyjedziesz to zrobię jeszcze raz. Jeżówek kupiłam sporo w ubiegłym roku, kupiłam dla motyli, ale motyle wolą zwykłe jeżówki
Arnika - witaj w moim ogródeczku, zapraszam serdecznie, daleko nie masz

nie masz jeszcze wątku?
Danusia do mnie wreszcie trafiła

a może by tak nie wirtualnie

może Was skuszę kolorkami