Nie padało, noc zapowiada się dość ciepła. Będzie można przestać się bać przymrozków (choć akurat u nas to nic pewnego).
Moja rabatka2- perdii
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja rabatka2- perdii
Kot na drugim zdjęciu wygląda na wniebowziętego
Jak ja lubię takie pyszczki
Nie padało, noc zapowiada się dość ciepła. Będzie można przestać się bać przymrozków (choć akurat u nas to nic pewnego).
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu tak profesjonalnego podejścia do warzywnika chyba jeszcze nie widziałam - tylko podziwiać i brać przykład.
Rozmawiałam z koleżanka na temat naszej wspólnej wyprawy do arboretum ale ja ostatniego kwietnia uszkodziłam sobie palec u stopy i chwilowo sprawę mus odłożyć.
Pozdrawiam
Rozmawiałam z koleżanka na temat naszej wspólnej wyprawy do arboretum ale ja ostatniego kwietnia uszkodziłam sobie palec u stopy i chwilowo sprawę mus odłożyć.
Pozdrawiam
Ewo masz całkowitą rację z pogodą to u nas nigdy nic nie wiadomo
Witaj Krysiu dawno nie było Ciebie u mnie. Współczuje urazu
Szkoda że teraz nie pojedziemy bo wiosna to ciekawa pora roku.
Dzisiaj przyjeżdża mój "Mały ogrodnik"
Jak byl dwa tygodnie temu i zobaczył tyle sadzonek u babci w pokojach to stwierdził że też chce mieć kwiatki jak babcia i córka musiała kupić mu kwiatki bo chciał mlecz uprawiać.Teraz zrobiłam mu sadzonki papryki ozdobnej i pomidorków zwisających i takich o wielkości groszku.Będzie miał co doglądać

Witaj Krysiu dawno nie było Ciebie u mnie. Współczuje urazu
Dzisiaj przyjeżdża mój "Mały ogrodnik"

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pomocnik się przyda
Zawsze to weselej we dwoje pracować 
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
O babciu Gosiu, to Ty dzisiaj szczęśliwa jesteś
Koty
oba. Miłych chwil z wnusiem życzę 
- santana51
- 500p

- Od: 13 maja 2012, o 18:01
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Gosiu,
jak widzę, to Ty masz całą drużynę do pomocy w sprawach ogrodu, w tym wnuczka i dwa koty.
Fajnie, jak taki malec interesuje się tym, co robisz w ogrodzie i chce też coś sadzić.
Cała pociecha.
Miłego dnia i

Fajnie, jak taki malec interesuje się tym, co robisz w ogrodzie i chce też coś sadzić.
Cała pociecha.
Miłego dnia i
santana51 sama nie wiem co to jest . To pozostałości "po niemieckie"Owoce ma jak jagoda kamczacka bardzo smaczne słodkie, fioletowe, rozrasta się niesamowicie z odrostów.Kiedyś pytałam się na forum i powiedziano mi że to jagoda kamczacka to tak piszę.U sąsiadki jest bardzo duży i szeroki ten krzew. Był większy ale go wykarczowali i ja też od niej wzięłam parę z korzonkami.Rósł już w tym miejscu jak jej teściowa przyjechała na "ziemie odzyskane"
Na pewno jest jadalny bo oni jedzą wiele lat, a ja też już kilka lat raczę się jego smakiem.
Ignis05 oczywiście że fajnie mieć pomocników, już dwóch moich małych urwisków "zaraziłam" ogrodnictwem
Ignis05 oczywiście że fajnie mieć pomocników, już dwóch moich małych urwisków "zaraziłam" ogrodnictwem
Witaj Danusi
cieszę się że jesteś w moim skromnym ogródku. Dziękuję za pochwały 
- santana51
- 500p

Gosiu pytałem bo kwiatki mi trochę nie pasują, są całkiem inne niż na moich roślinkach. Ale co tam, ważne że ma smaczne owoce:D
A i jako ozdobny krzew też ładnie się prezentuje.
A i jako ozdobny krzew też ładnie się prezentuje.
- Pozdrawiam Jurek
Autochtoni mówią na ten mój nietypowy krzak "jagódka" i niech ma taką nazwę. Jak zwał tak zwał ważne dobrze rośnie i smakuje 
- santana51
- 500p

Właśnie to jest najistotniejsze że ma dobre owoce i jak widzę jest ładny, a ja przy okazji obejrzałem Twoje rabatki,ładne zadbane eleganckieperdii pisze:Autochtoni mówią na ten mój nietypowy krzak "jagódka" i niech ma taką nazwę. Jak zwał tak zwał ważne dobrze rośnie i smakuje
- Pozdrawiam Jurek