Dziękuje Agnieszko u mnie grudniki też zaczynają pokazywać pączusieagnieszka_ pisze:dla wielkanocnika
u mnie kwitnie grudnik
Natalko dziękujeBlueberry pisze:Piękne kwitnienie i kolor taki energetyczny
Paulinko grudniką w tym roku to sie chyba dobrze namieszało przez tą zimęPaula15 pisze:Ale kwiatów mająU mnie też kwitnie w najlepsze grudnik
dziękuję HaneczkoNolinka pisze:Pięknie wygląda wielkanocnik w czerwonym kolorkuA kwitnącej kalatei to też nie widziałam
A to akurat prawdaDorotak pisze:U mnie jest raczej chłodniej a na brak miejsca to każdy z nas cierpi
Dziękuje Renatko w imieniu roslinekRenata1962 pisze:Witaj Dorotko wielkanocnik cudownie zakwitła kalia ma delikatny śliczny kolorek
Natalio a co trzymasz na parapetach tych słonecznych mam nadzieje ze możesz je wykorzystać na roślinkiBlueberry pisze:A to akurat prawdaDorotak pisze:U mnie jest raczej chłodniej a na brak miejsca to każdy z nas cierpiPewnie właśnie z powodu tego chłodu tak ładnie Ci kwitną
Ja wybrałam ciepłolubne storczyki, im nie przeszkadza więc temperatura, ale i tak nie trzymam ich na parapetach - za mocno świeci, chyba bym je upiekła
Tereniu nie mam wątpliwości u ciebie wszystkie roslinki pieknie rosnątesia39 pisze:Niedawno posadziłam bulwkę kalii i już kiełkujeCiekawe czy będzie tak pięknie kwitła jak twoja
![]()
Na większości parapetów króluje teraz kotDorotak pisze:Natalio a co trzymasz na parapetach tych słonecznych mam nadzieje ze możesz je wykorzystać na roślinkiBlueberry pisze:A to akurat prawdaDorotak pisze:U mnie jest raczej chłodniej a na brak miejsca to każdy z nas cierpiPewnie właśnie z powodu tego chłodu tak ładnie Ci kwitną
Ja wybrałam ciepłolubne storczyki, im nie przeszkadza więc temperatura, ale i tak nie trzymam ich na parapetach - za mocno świeci, chyba bym je upiekła
![]()