pysiaczeka tak tak niecierpliwość wzrasta a tu zima ,przyjdzie jeszcze poczekać.Mam nadzieję że,coś wykiełkuje
Maska La ja normalnie mam hamulec finansowy ale p[rzy zakupach w ogrodniczym niema dla mnie ograniczeń
zielonajagoda na pewno następne będą rasowe .Coś pewnie z tego wyrośnie ale co to będzie...czas pokaże
MID2006 ja już kiedyś miałam iglaki pod swoją opieką i kupowałam nawozy w granulacie dość drogie i z dobrej firmy ale nie pomogły.Iglaki zostały wykopane. Moje będę ratować czym się da .Może jakieś informacje znajdę na forum.
survivor26 tak zrobię bo ciekawa jestem co to za róże.tylko nie rozumiem chyba czasem ludzi dlaczego robią takie rzeczy.Przecież firma zajmująca się sprzedażą takich roślin w ogromnych ilościach nie postara się o licencję.Mam nadzieję że różyczki będę pięknie kwitły.
ewa_rozalka Ewuniu słusznie mają cieszyć nasze oko z licencją czy bez oby pięknie kwitły.Nie wsadzałam do doniczek. są w ciemnym i chłodnym miejscu ...a powinnam wsadzić do donic ?
mewaJa mam warzywniak po bokach działki tam jest troszkę wyżej i sprawdza się ale koleżanka podsunęła mi pomysł żeby zrobić z desek skrzynie i wypełnić je ziemią jedna taka skrzynia to np dwie grządki .Ja tak będę robić...nie ma wyjścia