Ogródkowe plany Josephine :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródkowe plany Josephine :)

Post »

Nelu mam nadzieję, że ze zdrowiem dobrze skoro jesteś na działce :lol: Ja niby niedaleko, a śnieg w ogrodzie mam i na polach też leży :? Pozdrawiam i podrap pieska za uszkiem :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale booooskki :) Jakoś tak zawsze lubię jak pieski wyciągają nogi:D Ileż ta słodkość ma latek?
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Popieram utwardzenie dojazdówki!!
Też musieliśmy utwardzić, bo samochód pływał w mazi błotnej!! Widziałam kilka dni temu dojazd sąsiedzki, koszmar... koleiny błota do łydek, nie mam pojęcia jak oni brną przez to do domu.
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p
Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu dziękuję już lepiej, choć w domu dalej siedzę, jeszcze nie wychodzę. Na działeczce nie byłam, zdjęcie jest z zeszłego sezonu. Trawka nie jest u mnie taka zielona jeszcze ;:173 Piesio podrapkany za uszkiem :wit

Madziu moja żaba ma 8 lat, ale nadal zachowuje się tak jakby był szczeniakiem, lata za zwierzyną leśną, choć niczego jeszcze nie upolował...Potrafi się wcisnąć w najmniejszą dziurę pod płotem rozpłaszczając się jak dywanik ;:306

Aga utwardzenie dojazdówki jest na razie priorytetowe. Niestety mamy jeszcze kolejny problem ze skarpą po stronie sąsiadów. A mianowicie nie możemy jezdzić zbyt blisko płota, bo się zsuniemy do ogródka sąsiadów, ciężki sprzęt odpada całkowicie. Sąsiedzi nie wzmocnili wogole tej skarpy. Całe szczęście zgodzili się wjechać betoniarą na ich podjazd i z tamtąd lać beton, więc są świadomi, co mogłoby się stać...
Sąsiedzi są młodzi, mili, ale wiecie, wszystko do czasu, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało! A kontynuując wątek sąsiadów... to od strony lasu sąsiad podwędził nam po 1 metrze na całej długości działki. Jak ją kupowaliśmy to pewnego dnia powstały na tej granicy słupki, na szczęście po interwencji byłego właściciela, nagle zniknęły ... ;:219 więc nic nie jest takie kolorowe, a ja bym tak chciałaze wszystkimi dobrze w zgodzie żyć ;:4

Na koniec wklejam Wam moje włochate piękności ;:167 Umiecie taak się powyginać ;:oj

Obrazek

Obrazek

To jest jego ulubiona pozycja, nazywana przez moją mamę "do góry kołami"

Obrazek

Zdjęcia robione u mamy na ogródku dzaiłkowym.

Pozdrawiam i zapraszam!
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Słuchajcie mam wiadomość z ostatniej chwili! Jutro miała przyjechać koparka! ;:138 Ogólnie to prace ziemne będzie wykonywał teściu, ale jak się dowiedział, że zdjęcia wylądują na necie to stwierdził, że wpierw musi koparkę pomalować ! ;:185 więc jutro koparka nie przyjedzie ... ;:124
Josephine_83 ;)
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Psia rozpusta się szerzy ,pies się byczy a pańcia pracuje. ;:oj
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj to tak jak mój.. 8 lat też ma a sił na zabawę ma tyle co szczeniak ! Kiedyś za sarnami mi poleciał! Już myślałam że po nim. Bo jak coś goni to już nie może sobie odpuścić.. Ale wrócił hehe. No pięknie się wyleguje :) Czego to się nie robi dla ukochanego pupilka.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ten Twój psiak jest niemożliwy! ;:185 Jakie pozy! mama ma racje do góry kołami! Czyli coś się zaczyna dziać to zdrowiej szybko, bo operator jest niezbędny, jak już koparka dostanie nowy makijaż :;230 Życzę szybkiego rozpoczęcia prac, a sąsiad dostał po nosie, to może odpuści!
Awatar użytkownika
ari64
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 17 sty 2013, o 20:11

Post »

Josephine_83 jak widzę wszystkie beagle są takie szalone , nasza sunia tak samo jak tylko jest w lesie to jakby w nią diabeł :twisted: wstąpił sama nie wie w którym kierunku wystartować po prostu szaleństwo ;:214 .
Pozdrawiam Artur
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Josephine_83 pisze:Słuchajcie mam wiadomość z ostatniej chwili! Jutro miała przyjechać koparka! ;:138 Ogólnie to prace ziemne będzie wykonywał teściu, ale jak się dowiedział, że zdjęcia wylądują na necie to stwierdził, że wpierw musi koparkę pomalować ! ;:185 więc jutro koparka nie przyjedzie ... ;:124
Niueodmiennie mnie to bawi i wzrusza... to forum ma naprawdę ogromny wpływ na estetykę obejścia i - jak się okazuje - również sprzętu ciężkiego ;:108 U mnie też przed robieniem zdjęć odbywa się drobne sprzątanie, żeby nie pojawiły się na fotografiach jakies wątpliwe ozdoby typu: beczki, wiadra, deski, listwy ;:306
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Josephine to na kiedy będzie sprzęcior pomalowany ? Kiedy ruszacie?
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

Josephine :wit no i wystraszyłaś teścia tymi zdjęciami,tak się przejął,że koparkę będzie malował :D
A z sąsiadami to zazwyczaj tak jest,musisz uzbroić się w cierpliwość.

Pozdrawiam Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

zaznaczam sobie - zapowieda sie interesująco :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Dziękuję za odwiedziny ;:oj
Ewa_rozalka bo u nas wygląda to tak: pies się byczy, pańcia urobiona po pachy, pies znów się byczy, pańcia ledwo się rusza, ale walczy dalej z chwaściorami, potem piesio wypoczęty żąda spaderku, pańcia staje na rzęsach, ale idzie dzielnie na spacerek z pieskiem! W skrajnych przypadkach biorę auto, żeby tą niespożytą jego energię gdzieś rozładować!
Madzia u nas dokładnie tak samo jak coś sobie ubzdura, to nie odpuści! Często robi sobie samotne wypady, potem wraca umorusany i głodny!
Marysiuto jest pies aktor, uwielbia pozować!
Artkujak będziesz szukał partnera dla suni daj znać, mogę polecić same dobre cechy - upartość, łasuchowość, cecha - udaje, że Cie nie słysze i lecę dalej, oraz Kocham Moją pańcię ;:167
Efciu u nas na razie nie ma czego sprzątać, bo nic nie ma ;:306 ale jestem pewna, że będę robiła tak samo!

A teraz do rzeczy:

Zobaczcie co dziś przyjechało!!!!!!! :shock: Na zdjęciu możecie zobaczyć widoczek z góry i po lewej dróżkę wijącą się na sam dół... wysoko jesteśmy...
Obrazek

I przyjechała rówież wywrotka ze żwirem -pierwsza tura...
Obrazek

A teraz zła wiadomość...od jutra ma padać ;:222
Josephine_83 ;)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hej :wit pracę się rozpoczęły to już dobrze. Teraz musi być tylko do przodu ! Ależ fajny widok z tej góry będziesz miała . Na wszystkich sąsiadów :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”