Już lepiej ze mną. Uszy mniej bolą. Antybiotyk działa. Dziś nawet nie spałam Ugotowałam obiad, pojechałam po zakupy. Za oknem nie za ładnie. Pochmurno, ale też nie pada. Tulipanki pokazują noski w przydomowym ogródku. Dziś byłam tam 2 razy pozglądać co się święci. Oby mrozu za dużego nie było. Bez ma takie duże zielone pąki. A do wiosny jeszcze 37 dni, to wszystko się może zdarzyć!!! Ale bym przy tym kompie!!!!!
Uszy bolą?-to po tym przeziębieniu-konieczna wizyta u laryngologa bo możesz lekko ogłuchnąć.
Dzisiaj bardzo ponuro i stresująco(kocur nie wrocił na noc i pojawil się dopiero w południe).
Tosiu, niech Ci nawet myśli o fajkach nie przychodzą ...jabłuszko przed kompem sobie schrup... i pomyśl jak piękny zapach będą miały nowe...np różyczki.
Coś jest na rzeczy- zakwitł wawrzynek,świstak nie zobaczył cienia,kot nie wrócił na noc...
Stasiu, spoko.Nie zacznę!!!! Danusiu, to już 3 raz wstrzeliłam sie w wiosnę!!! A u Kogrusi jeżyk lata po ogródku!!! Zaraz Tadziu zamelduje o bocianach, Monikwiaty napisze o kwitnących krokusikach i ani się obejrzymy, a będziemy RYĆ w grządkach!!!!! Małgosiu, a u Ciebie wiosenka już bliziutko??? Aniu, Dexter pewnie poszedł na dziewczynki. Ja mojego Lucusia pilnuję. Zresztą on ma swoją dziewczynę w domu.
I będzie tak!!!!!
Tosiu cieszę się, że już ci lepiej i że nie palisz
wiosna ma być szybko trzeba zacząć niedługo wysiewy
dzień Świstaka w USA (TVN24)
2013-02-02 14:45
Słynny prognosta świszcz Phil z Pensylwanii nie zobaczył swojego cienia. To znaczy, ze wiosna nadejdzie szybko - już w połowie marca. Wróżbę potwierdził ukraiński kuzyn Phila - świstak stepowy Tymko z Charkowa.
Stasieńko miłych snów Bożenko, świstak, to mój kumpel. Mamy satelitarne połączenie i on mi podpowiada Ja wiosnę przepowiadam na 9-10 marca!!! Moniczko, będzie wszędzie tak samo. Będzie wesoło!!!