Tak się cieszę z tej wiosny, mam tyle nowych roślin...

Też biała i różowa. Czym podsadzacie serduszki, żeby łyso jej przekwitnięciu nmie było?
 Też biała i różowa. Czym podsadzacie serduszki, żeby łyso jej przekwitnięciu nmie było?
 - przy serdusze można posadzić byliny, które kwitną latem...
 - przy serdusze można posadzić byliny, które kwitną latem... Coś mi się dzwonki wprawdzie w zeszłym roku słabo udały, ale po doświadczeniach ubiegłorocznych może wreszcie co wyrośnie... Wyjrzałam przez okno i widzę, że przy moich weiglach tez by się ze dwie białe zmieściły... Weigle rosną jednak w pełnym słońcu. Serduszki to zniosą? Moje na razie rosną w półcieniu (wystawa wschodnia)
  Coś mi się dzwonki wprawdzie w zeszłym roku słabo udały, ale po doświadczeniach ubiegłorocznych może wreszcie co wyrośnie... Wyjrzałam przez okno i widzę, że przy moich weiglach tez by się ze dwie białe zmieściły... Weigle rosną jednak w pełnym słońcu. Serduszki to zniosą? Moje na razie rosną w półcieniu (wystawa wschodnia) A liście naprawdę nie zanikały, czego się spodziewałam sadząc hosty. Pisałam i pokazywałam zdjęcie tej wyższej serduszki, która miała u mnie wysokość prawie 80 cm. Naprawdę była ogromna. A dusiła młode hosty, nie takie wyrośnięte pięknie, które nie dałyby się pewnie zadusić.
  A liście naprawdę nie zanikały, czego się spodziewałam sadząc hosty. Pisałam i pokazywałam zdjęcie tej wyższej serduszki, która miała u mnie wysokość prawie 80 cm. Naprawdę była ogromna. A dusiła młode hosty, nie takie wyrośnięte pięknie, które nie dałyby się pewnie zadusić.

bo tam wylądowała krzewuszka, chociaż lubi słonko.
 bo tam wylądowała krzewuszka, chociaż lubi słonko.

. Dziury szczególnej po niej nie ma.
 . Dziury szczególnej po niej nie ma. 

i z października (7) Jako "kawał rośliny". W tym roku jest podwójnej wielkości. Muszę ją sfocić dla potomności
  i z października (7) Jako "kawał rośliny". W tym roku jest podwójnej wielkości. Muszę ją sfocić dla potomności