Uploaded with
ImageShack.us
Maryniu,piękny ten krwawnik,czy to się sieje czy kupuje gdzieś jako bylina?
Aguś,mieczyki kupowałam w biedronce,maja co roku takie dwukolorowe.Myslę,że w lutym zaczniesz szaleć begoniowo na szerszą skale.
Moje begonie przypaliło ostatnie dwa dni upału.Jednak jak swierk był duzy miały osłonę w jego postaci,chyba bedę musiała znależć im inne miejsce w przyszłym roku.
Uploaded with
ImageShack.us
Dorotko,mów tak do mnie co chwię to może uwierzę.
Uploaded with
ImageShack.us
Ostróżki jednoroczne pięknie kwitną,ciekawe czy one same się rozsiewaja,dla pewności zbiorę nasiona z nich.
Iwonko,modrzew podcinam radykalnie wiosną jak tnę wierzby,a potem według potrzeby,żeby nie przeszkadzał liliom.Z trawami mi nie przeszło i nie przejdzie dopóki nie będę widziała,że cała kasa nie poszła w błoto.
Uploaded with
ImageShack.us
Jolu,jesień i zima długa,bedzie czas nadrabiac forum,a na razie ogród ważniejszy.
Ewa,buta,dzbanki i inne gadżety chowam na zimę,a rojniki idą do ziemi.
Uploaded with
ImageShack.us
Marzenko,asahi stosuję wiosną,więc na pewno jeżeli bedzie co ratowac to to zrobię.
Justynko moja droga,a moze pamiętasz gdzie nasze guru wsadzało ta białą krzewuszkę?Mam zupełną dziurę w głowie,nie wiem co z nia zrobiłam i dzisiaj nawet chodziłam i szukałam.
Uploaded with
ImageShack.us
Nie moge dac sobie rady z kretem,przeniósł sie pod rabatę przy grilu.Jutro bedę na rynku to kupię najpefiodniejsza pułapke na to dziadostwo.Znowu poszły hektolitry wody w korytarze,chlupało w butach,a małpiszon nie wyszedł,pewnie zaopatrzył się w kombinezon nurka.
Uploaded with
ImageShack.us