Przepraszam, że na raty, ale to kasowanie emotikonów...
Marta, zastanawiałam się właśnie co z Twoim pawilonem przy tej wichurze..u mnie wiało okrutnie, myślę, że mogło go wyrwać bez cudzej pomocy. Ziemia podmoknięta, a ta płachta to niezły żagiel. Dobrze, że zdążyłyście uratować. Dzisiaj paskudnie jest..kiedy będzie słonko..? Ja chcę..do Australii! Tam nawet zimą jest 10 stopni więcej niż u nas w lecie..
Oluniud, bardzo dziękuję!Jest mi bardzo miło, jeśli moje rabaty różane choć trochę przyczyniły się do Twojej decyzji o nowej różance! Wspaniale będzie pasować do Twojego ogrodu, jestem pewna

Napisz koniecznie jakie odmiany wybrałaś, bo że kolory będą pastelowe, to już wiem

Róże w donicach możesz sadzić cały sezon, byle nie w upalne dni. Te z gołym korzeniem sadzimy wczesną wiosną albo jesienią. Życzę udanego urlopiku i czekam na realizację różanych planów
Bozuniu, chętnie obejrzałabym taki ogródek muzycznie inspirowany według Twojego projektu

To by było coś

Twoje skojarzenie z harfą zapadło mi w pamięci, gdy na niego patrzę, zawsze o tym myślę
Edytko, bardzo się cieszę! Zdradż szczegóły! Twój ogród już obfituje w wiele cudownych roślinek.hortensje, clematisy..róże będą się pięknie komponować! Jakie odmiany wybrałaś? Gdzie powstanie ta rabata? Miejsca masz duuuuuużo
Marika, witaj

Zapachy faktycznie cudne - zwłaszcza lawendowo-różane
Maddy, kostka granitowa to na pewno trwalsze rozwiązanie niż ekobord, lepiej poczekać

Twój ogród też się zmienia, ale żeby się o tym przekonać najlepiej jest porównać foty sprzed roku, albo wyjechać na dłuższy urlopik..wtedy to jest dopiero szok!
Majka, witaj!
Emmanuelle kupiłam u Kamili, w Rosaplant wczesną wiosną (występuję pod swoją drugą nazwą
Dieter Muller) Jesienią będzie dostępna

Na razie mogę polecać, same pozytywne odczucia
Ilonko, witaj! Cieszę się, że mnie znalazłaś ;-)) Oczywiście rozumiem, że tym razem nie mogłaś dotrzeć, do następnego!
Heidi piękna, choć ciągłe deszcze jej nie służą, kwiaty marnieją, na liściach pierwsze objawy
zmęczenia.
Lavender Lassie & Heidi Klum
AniuDS, witaj! Miło mi, że wpadłaś! Cieszę się, że busz różany Ci się widzi - mistrzyni różanych kompozycji
Monia, tym bardziej się cieszę, bardzo dziękuję za takie słowa - uskrzydlają do dalszej pracy!
Edytko, dzięki! Pisałam wyżej, co do za cudaki

Cieszę się, że Ci się podobają
Popatrzcie jaki śmieszny czosnek - odmiana
HAIR Trochę kudłaty, co nie?
kompozycja na tarasie - trochę przypadkowa - rozrasta się

Smagliczka wysiana, lobelia też a to różowe....co to było..? nie pamiętam
I różyczki na osłodę chłodnego wieczoru...
Nostalgie & Octavia Hill
Powojniczki