Agnieszko w drugiej części wątku kulinarnego. Wspaniały pomysł aby na podstawie zapisów na forum 'KUCHENNE INSPIRACJE AGNESS "i zrobić piękny album w większym nakładzie. Warto to przemyśleć Dziękuję za przepisy
Piekłam teraz normalne drożdżowe z rabarbarem i kruszonką i poszło w mig ,ale teraz jest za gorąco żeby włączać piekarnik,ale jak się ochłodzi to wypróbuję to ciasto Aldonki
ElleBelle, to chodzi o wątek: Co dziś gotujecie na obiad? - cz.4 Podpowiedź Pestki super. A u Agnes też lubię buszować. Np.przepisy na gotowane (duszone ?) w majonezie mięso - genialny. Po burzy się ochłodziło, to mogę myśleć o takich potrawach. Poprzednio tylko piłam kompot z porzeczek. Lekko zagęszczony mąką ziemniaczaną - lejący kwaśny kisiel. To nasze ulubiony letni napój.