W niralowym ogródku.
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W niralowym ogródku.
Bardzo mi zależy bo mam imprezkę i chcę zrobić 

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu pisałaś że nie masz czasu wstawiac zdjęć ale jak sypnełaś to jest czym oczy nacieszyć, u Ciebie też już jest bardzo kolorowo. Chciałabym żeby mój ogród kiedyś był taki śliczny jak Twój choć w małej części...
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu jaki piękny ogród i cudne fotki robisz.
Widzę, że róża już zakwita i klematisy w pełnym rozkwicie.
Ja w tym roku jestem spóźniona ze wszystkim.

Widzę, że róża już zakwita i klematisy w pełnym rozkwicie.
Ja w tym roku jestem spóźniona ze wszystkim.

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Masz piękny ogród
a przez Twoje powojniki oczopląsu dostałam...cudne ale nie wiem jak się nazywają... 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu już tyle klemków Ci kwitnie? U mnie tylko jeden Omoshiro reszta dopiero pokazuje pąki a trzy definitywnie padły po zimie a jednego uwiąd uziemił mam nadzieję ze jeszcze odbije.Bardzo kolorowo u Ciebie chyba muszę się wybrać na "inspekcję"
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Moniko dziękuję za odwiedziny i pochwały choć ogród wymaga jeszcze mnóstwo popraw i zmian ale wiem już jaki styl lubię a poprawki to już delikatne uzupełnianie i zmiana niektórych roślin na ciekawsze.
Clematisy dopiero zaczynają kwitnienie np. ''warszawskie dzieci'', '' reszta już tuż tuż a wiem z pewnością że ''kacper'' nie odbije już bo suchutki całkiem.
Gosiu poszło na pw, życzę smacznego
Iwonko wiesz że zdjęciami wiele można zakryć albo pokazać to co by się chciało.Mój ogród jest duży więc są zakątki potrzebujące jeszcze sporego nakładu czasu, pracy no i pieniędzy- z tym największy kłopot bo zawsze brak
Zakochałam się w kilku roślinach bardzo pięknych ale i drogich więc systematycznie 1 w miesiącu będzie kupowana
Teresko jaka Ty spóźniona?! przecież u Ciebie wszystko piękne i takie już dorosłe czego akurat u mnie brak.
Róże już powolutku zaczynają rządzić w ogrodzie ale to i dobrze bo rozweselają rabaty.
Misiu ja też zbytnio nie mam głowy do nazw ,mam zapisane jakby coś ale najważniejszy dla mnie to kształt i kolor a nazwa to sprawa drugorzędna.
Jolu no to u mnie ciut lepiej bo tylko jeden padł.Jeszcze nic nie dawałam na uwiąd ale muszę kupić by nie było zbyt późno.
Mówisz inspekcja?! Bardzo proszę bo już dawno Twoje stópki u mnie nie chadzały sobie po działeczce...no a teraz będziesz miała dwa ogródki do obejścia

Clematisy dopiero zaczynają kwitnienie np. ''warszawskie dzieci'', '' reszta już tuż tuż a wiem z pewnością że ''kacper'' nie odbije już bo suchutki całkiem.
Gosiu poszło na pw, życzę smacznego

Iwonko wiesz że zdjęciami wiele można zakryć albo pokazać to co by się chciało.Mój ogród jest duży więc są zakątki potrzebujące jeszcze sporego nakładu czasu, pracy no i pieniędzy- z tym największy kłopot bo zawsze brak

Zakochałam się w kilku roślinach bardzo pięknych ale i drogich więc systematycznie 1 w miesiącu będzie kupowana

Teresko jaka Ty spóźniona?! przecież u Ciebie wszystko piękne i takie już dorosłe czego akurat u mnie brak.
Róże już powolutku zaczynają rządzić w ogrodzie ale to i dobrze bo rozweselają rabaty.
Misiu ja też zbytnio nie mam głowy do nazw ,mam zapisane jakby coś ale najważniejszy dla mnie to kształt i kolor a nazwa to sprawa drugorzędna.
Jolu no to u mnie ciut lepiej bo tylko jeden padł.Jeszcze nic nie dawałam na uwiąd ale muszę kupić by nie było zbyt późno.
Mówisz inspekcja?! Bardzo proszę bo już dawno Twoje stópki u mnie nie chadzały sobie po działeczce...no a teraz będziesz miała dwa ogródki do obejścia

-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
ależ u Ciebie pięknie, ogród masz teraz pokazowy i nie mówię tego po to żeby dostać werbenę
właściwie to już dostałam od Marty ale takie maleńkie siewki ze nie wiem czy przeżyją bo wysadziłam je do gruntu zamiast potrzymać w doniczce, więc możesz wziąć dla mnie, też planuję być u Joli 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu rozumiem że rodzina forumowa się rozrasta i zaszczepiłaś u kogoś pasję ogrodnictwa.Pochwalam.Muszę się pochwalić że były próby rozmnożenia Sary i teraz pozostało czekanie-to informacja dla N.
Jak można do mnie nie trafić no zupełnie tego nie rozumiem, muszę Ci chyba mapkę wyrysować z dojazdami ze wszystkich stron.
Jak można do mnie nie trafić no zupełnie tego nie rozumiem, muszę Ci chyba mapkę wyrysować z dojazdami ze wszystkich stron.
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu , ogród może młodziutki , ale już praktycznie urządzony. Niewiele jest luk , gdzie można coś posadzić. Może nie wszystko jeszcze pokazałaś i są jeszcze miejsca na większe nasadzenia. Część wypoczynkowa wydaje się bardzo atrakcyjna , ale nie bardzo ja widać na fotkach. Gdyby można było tak bliżej 

- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Ulka mam kilka sadzonek werbeny i zabiorę do Joli a czy większe od tych Martowych
Ogródek ciut odpoczął ode mnie bo coś się rozchorowałam a teraz deszczyk pada więc i badylsko ruszy w górę.
Jolu żadnych info dla N!! Jeden jest i o jednego za dużo!!
No niestety nie trafiłam,konsultowałam z mężem gdzie stoczyłam z trasy i był zaskoczony że w ogóle zboczyłam
a jechaliśmy dwukrotnie i za każdym razem inną drogą
Koleżankę bardzo wciągnął ogród...Ania już miała okazję kilka razy się o tym przekonać. Mam nadzieję że i Ty ją poznasz
Ewo
co tam chwalić jak jeszcze tyle pracy i zmian jest potrzebne by mój ogród w miarę wyglądał. Jednak prawie każdy dzień przynosi malutką poprawę w jego wyglądzie. Dziś deszczyk pada więc i roślinki może zmobilizują się ciut w górę podskoczyć
U Ciebie zaś to pięknie i kolorowo a jak róże Ci rozkwitną to dopiero będą cieszyć oczęta
Tadziu widzisz właśnie ta część wypoczynkowa jest w trakcie kończenia....kolejny sezon
ale biorę się już całą parą i ukończę niebawem. Obok jest skalniak też w trakcie kończenia.Masz rację że nie wszystko pokazałam bo wiele miejsc potrzebuje ciut dopracowania.Bliżej to będzie ale jeszcze nie czas

Jolu żadnych info dla N!! Jeden jest i o jednego za dużo!!
No niestety nie trafiłam,konsultowałam z mężem gdzie stoczyłam z trasy i był zaskoczony że w ogóle zboczyłam

Ewo

Tadziu widzisz właśnie ta część wypoczynkowa jest w trakcie kończenia....kolejny sezon

- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Świetnie wkomponowałaś ten kamień i żwir
A ile kwiecia przecudnego.... róże to już tegoroczne?

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Kasiu piękny jest ten liliowiec na przed ostatnim zdjęciu.

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..ale cudny pokaz kwiatów...a ten liliowiec różowy to poezja...
u Joli nie mogę być-rodzina trzyma w domu.. 

Piękne kompozycje ogrodowe;) Mam tylko pytanie za ile można kupić takie kamyki ogrodowe? Ja pytałam się u mnie na składzie budowlanych,to taki woreczek 20 kg kosztuje 15 zł..