W niralowym ogródku.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W niralowym ogródku.

Post »

Bardzo mi zależy bo mam imprezkę i chcę zrobić ;:196
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu pisałaś że nie masz czasu wstawiac zdjęć ale jak sypnełaś to jest czym oczy nacieszyć, u Ciebie też już jest bardzo kolorowo. Chciałabym żeby mój ogród kiedyś był taki śliczny jak Twój choć w małej części...
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu jaki piękny ogród i cudne fotki robisz. ;:138
Widzę, że róża już zakwita i klematisy w pełnym rozkwicie.
Ja w tym roku jestem spóźniona ze wszystkim. :)
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Masz piękny ogród ;:63 a przez Twoje powojniki oczopląsu dostałam...cudne ale nie wiem jak się nazywają... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Kasiu już tyle klemków Ci kwitnie? U mnie tylko jeden Omoshiro reszta dopiero pokazuje pąki a trzy definitywnie padły po zimie a jednego uwiąd uziemił mam nadzieję ze jeszcze odbije.Bardzo kolorowo u Ciebie chyba muszę się wybrać na "inspekcję"
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Moniko dziękuję za odwiedziny i pochwały choć ogród wymaga jeszcze mnóstwo popraw i zmian ale wiem już jaki styl lubię a poprawki to już delikatne uzupełnianie i zmiana niektórych roślin na ciekawsze.
Clematisy dopiero zaczynają kwitnienie np. ''warszawskie dzieci'', '' reszta już tuż tuż a wiem z pewnością że ''kacper'' nie odbije już bo suchutki całkiem.
Gosiu poszło na pw, życzę smacznego :wink:
Iwonko wiesz że zdjęciami wiele można zakryć albo pokazać to co by się chciało.Mój ogród jest duży więc są zakątki potrzebujące jeszcze sporego nakładu czasu, pracy no i pieniędzy- z tym największy kłopot bo zawsze brak ;:131
Zakochałam się w kilku roślinach bardzo pięknych ale i drogich więc systematycznie 1 w miesiącu będzie kupowana :uszy
Teresko jaka Ty spóźniona?! przecież u Ciebie wszystko piękne i takie już dorosłe czego akurat u mnie brak.
Róże już powolutku zaczynają rządzić w ogrodzie ale to i dobrze bo rozweselają rabaty.
Misiu ja też zbytnio nie mam głowy do nazw ,mam zapisane jakby coś ale najważniejszy dla mnie to kształt i kolor a nazwa to sprawa drugorzędna.
Jolu no to u mnie ciut lepiej bo tylko jeden padł.Jeszcze nic nie dawałam na uwiąd ale muszę kupić by nie było zbyt późno.
Mówisz inspekcja?! Bardzo proszę bo już dawno Twoje stópki u mnie nie chadzały sobie po działeczce...no a teraz będziesz miała dwa ogródki do obejścia ;:224

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

ależ u Ciebie pięknie, ogród masz teraz pokazowy i nie mówię tego po to żeby dostać werbenę :wink: właściwie to już dostałam od Marty ale takie maleńkie siewki ze nie wiem czy przeżyją bo wysadziłam je do gruntu zamiast potrzymać w doniczce, więc możesz wziąć dla mnie, też planuję być u Joli :D
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Kasiu rozumiem że rodzina forumowa się rozrasta i zaszczepiłaś u kogoś pasję ogrodnictwa.Pochwalam.Muszę się pochwalić że były próby rozmnożenia Sary i teraz pozostało czekanie-to informacja dla N.
Jak można do mnie nie trafić no zupełnie tego nie rozumiem, muszę Ci chyba mapkę wyrysować z dojazdami ze wszystkich stron.
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:shock: ale dałaś po oczach , nie wiem co pochwalić bo wszystko cudne ;:63
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu , ogród może młodziutki , ale już praktycznie urządzony. Niewiele jest luk , gdzie można coś posadzić. Może nie wszystko jeszcze pokazałaś i są jeszcze miejsca na większe nasadzenia. Część wypoczynkowa wydaje się bardzo atrakcyjna , ale nie bardzo ja widać na fotkach. Gdyby można było tak bliżej ;:180
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Ulka mam kilka sadzonek werbeny i zabiorę do Joli a czy większe od tych Martowych ;:224 Ogródek ciut odpoczął ode mnie bo coś się rozchorowałam a teraz deszczyk pada więc i badylsko ruszy w górę.
Jolu żadnych info dla N!! Jeden jest i o jednego za dużo!!
No niestety nie trafiłam,konsultowałam z mężem gdzie stoczyłam z trasy i był zaskoczony że w ogóle zboczyłam :evil: a jechaliśmy dwukrotnie i za każdym razem inną drogą :roll: Koleżankę bardzo wciągnął ogród...Ania już miała okazję kilka razy się o tym przekonać. Mam nadzieję że i Ty ją poznasz :)
Ewo ;:131 co tam chwalić jak jeszcze tyle pracy i zmian jest potrzebne by mój ogród w miarę wyglądał. Jednak prawie każdy dzień przynosi malutką poprawę w jego wyglądzie. Dziś deszczyk pada więc i roślinki może zmobilizują się ciut w górę podskoczyć :wink: U Ciebie zaś to pięknie i kolorowo a jak róże Ci rozkwitną to dopiero będą cieszyć oczęta :)
Tadziu widzisz właśnie ta część wypoczynkowa jest w trakcie kończenia....kolejny sezon ;:224 ale biorę się już całą parą i ukończę niebawem. Obok jest skalniak też w trakcie kończenia.Masz rację że nie wszystko pokazałam bo wiele miejsc potrzebuje ciut dopracowania.Bliżej to będzie ale jeszcze nie czas :uszy

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Świetnie wkomponowałaś ten kamień i żwir ;:138 A ile kwiecia przecudnego.... róże to już tegoroczne?
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Kasiu piękny jest ten liliowiec na przed ostatnim zdjęciu. ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

..ale cudny pokaz kwiatów...a ten liliowiec różowy to poezja... :) u Joli nie mogę być-rodzina trzyma w domu.. :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
kasia21
50p
50p
Od: 14 maja 2012, o 10:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne kompozycje ogrodowe;) Mam tylko pytanie za ile można kupić takie kamyki ogrodowe? Ja pytałam się u mnie na składzie budowlanych,to taki woreczek 20 kg kosztuje 15 zł..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”