Kaszubska Prowansja cz.2
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kaszubska Prowansja cz.2
Grażynko - przyjmij życzenia zdrówka, radości i siły do walki z wiosennymi pracami na działeczce:) 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ola dzięki,Sily potrzebne bo jak byłam ostatnio na działce to sie zalamalam ile jest do zrobienia.Zresztą jak zwykle wiosną.Ewo witaj,na naszej działce.Jak to moja serdeczna koleżanka mówi "dziedzice na włościach" zapraszają.
Moc serdeczności dla miłej koleżanki... 

-
Lucynko dziękuję bardzo,wlaśnie pikuję roslinki i zrobiłam chwilę przerwy.
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Grażynko, spóźnione (siedziałem wczoraj w pracy), ale najgorętsze życzenia
dużo zdrowia i
mnóstwo słoneczka.
A co do tych krokusów w Gdyni to czytałem w prasie lokalnej, ale na oczy nie widziałem, a to co pokazałaś przechodzi przechodzi moje największe oczekiwania. A podobno te krokusy to nie wszystko, jeszcze w paru innych miejscach maja być następne niespodzianki. Niby takie "nic" a jak cieszy oczy i duszę

A co do tych krokusów w Gdyni to czytałem w prasie lokalnej, ale na oczy nie widziałem, a to co pokazałaś przechodzi przechodzi moje największe oczekiwania. A podobno te krokusy to nie wszystko, jeszcze w paru innych miejscach maja być następne niespodzianki. Niby takie "nic" a jak cieszy oczy i duszę

-
Dzięki Remiku,nawet wiem już gdzie szykuje się następna niespodzianka,na ulicy Piłsudskiego droga wzdłuż skweru do bulwaru obsadzona żonkilami,no tu na pewno dojdę i zrobię zdjęcia bo to prawie pod moim domem.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Grażyno-u nas na Plantach niech się schowają krokusy w porównaniu z gdyńskimi(rachityczne,pojedyncze,stratowane przez psy),ciekawa jestem Waszych żonkili.
-
W czwartek mam nadzieję,że rozwiną się na tyle,żeby je sfotografować.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko
śliczne te migawki. Kotki wierbowe masz take śliczne i świeże, akurat na Wielkanoc.
Moja wierzba już obsypała swoje kotki żółtymi pylnikami, trochę się pospieszyła.

Moja wierzba już obsypała swoje kotki żółtymi pylnikami, trochę się pospieszyła.

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Grażynko, mam nadzieję, że to już ostatnie zimowe dni, bo nad ranem ciągle przymrozki (dobrze że truskawki okryłem). Ja się martwiłem, że to tylko u mnie prawie wszystko jeszcze śpi, ale pocieszyłaś mnie, że nie tylko ;)
A w Gdańsku żonkilami obsadzili skrzyżowanie przed Urzędem Wojewódzkim, część już nawet zaczyna kwitnąć, ale nie mam okazji jak tam zdjęcia zrobić.
A w Gdańsku żonkilami obsadzili skrzyżowanie przed Urzędem Wojewódzkim, część już nawet zaczyna kwitnąć, ale nie mam okazji jak tam zdjęcia zrobić.
-
Mariolu dziękuję bardzo.Pogoda jest piękna zobaczymy co będzie na swięta.
-
Kochani;zdrowych, spokojnych Świąt i niech zawsze słońce Wam świeci.

- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Grażynko, dzięki, fajne "kotki" wiosenne 
u nas rano było biało, to pewnie u Ciebie podobnie? Teraz już się topi śnieg i wyszło słoneczko... pozdrawiam świątecznie!

u nas rano było biało, to pewnie u Ciebie podobnie? Teraz już się topi śnieg i wyszło słoneczko... pozdrawiam świątecznie!

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Grażynko wszystkiego najlepszego już prawie po Świetach:)
Melduję, że tradycyjnie Wielkanoc spędziliśmy na działce z rodzinką. Byli Wasi sąsiedzi i jeszcze dwie inne dzialki na początku drogi zapełnione:)
Niestety zimnica potworna, mimo sloneczka lodowaty wiatr, ale humory doskonałe. Za to wczoraj wieczorem wiatr przycichł i wyruszyliśmy na spacerek. U Ciebie i u Marysi wszystko w jak najlepszym porządku. Pozdrowienia
Melduję, że tradycyjnie Wielkanoc spędziliśmy na działce z rodzinką. Byli Wasi sąsiedzi i jeszcze dwie inne dzialki na początku drogi zapełnione:)

Niestety zimnica potworna, mimo sloneczka lodowaty wiatr, ale humory doskonałe. Za to wczoraj wieczorem wiatr przycichł i wyruszyliśmy na spacerek. U Ciebie i u Marysi wszystko w jak najlepszym porządku. Pozdrowienia