Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

nuta23 pisze: nijak doczytać się nie mogę ile to Grudników kupiłaś. ;:37 ;:24
Mnie nurtuje to samo pytanie. ;:224
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga znowu kitrasz !!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Czy ja mam naprawdę ;:64 przetrzepać ! :twisted: Już dawno mówiłaś że powiesz ile jakie też pokarzesz A tu cisza i fotki zero :twisted: Jak ja Ciebie :pogon to zaraz wszystko wyśpiewasz i pokarzesz :twisted:
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Lidko, mniodkowa jest w nowej pracy i widać tam nie ma czasu tak się obijać i pisać na forum, jak w poprzedniej. Zresztą taki miała cel zmieniając pracę. :)
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

No i ja jak zawsze na szarym końcu ale podziwiam i koleusiki tyle ich masz i oczywiście parapet wykorzystany na maxa i wszystko cudne :)
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Celinko - to nic, lepiej późno niż wcale (;
rapunzel pisze:Lidko, mniodkowa jest w nowej pracy i widać tam nie ma czasu tak się obijać i pisać na forum, jak w poprzedniej. Zresztą taki miała cel zmieniając pracę.

a nie ;:224 nowa praca od grudnia dopiero, dziś stwierdziłam, że owa praca jest mi potrzebna bo wtedy przynajmniej mam więcej czasu na.. cokolwiek, będąc na wolnym nie nadążam normalnie :;230 dziś więc latałam i załatwiałam różne takie.. badania krwi itp.. i dopiero teraz sobie usiadłam poczytać co tu ciekawego pisaliście ;:132
Lidko, Elu, Renatko - zarzuciłam zagadkę w związku z ilością grudników i nie pisałam ile kupiłam... ale ok - przyznaję się ;:170 - 3 ... fotki... potem.
Kasik pisze:No i w końcu masz swoje kwituchy a Ty znów nakupowałaś grudników hehe cała Aga

no właśnie - jak się czymś zauroczę to kaput ;:226

Martuś (maribat) - roślinek na razie wydawać nie zamierzam, bo zima... pojęcia nie mam gdzie je postawić i jak posadzić... każdego badylka osobno, czy może razem...? ten najdłuższy to pociąć czy tak wepchnąć w ziemię...? pomoc bardzo przyda się ;:108

Magda (lulka) - no jak ja w końcu dopadnę w realu ta Teśkę to i wycmokam.

anik pisze: Perypetie twoje i Tośki odnośnie spotkania staram się śledzić na bieżąco. Wydaje mi się, że powinnyście kiedyś te wasze potyczki spisać i byłaby z tego świetna książka.

no nie? historia jak z filmu miłosnego :;230 ciągle się mijamy...

Gosia (gojka) - ;:196
rapunzel pisze:No, no mniodkowa, a ja czytając w napięciu twój post przy słowach o prezencie zdębiałam, bo pomyślałam, że m kupił ci to epifilium, bo je widać najlepiej na pierwszym zdjęciu i już miałam pytać, gdzie kupił, a tu taka historia.
Swoją drogą potwierdzam, że jesteś fajna.

:oops: dziękuję
a wiesz, że i mi przyszło do głowy jak wysunął w moim kierunku rękę, coś takiego "o rany! kupił mi kwiatka!!!" a tu zonk ;:223 swoją drogą ciekawe czy nie głupio mu teraz, że inni mi te kwiatki dają a nie on ;:14
Lidka lmw pisze: Teśka dama pełną gębą !!!!!!!

no potwierdzam hahaha
kohleria pisze:Dowiem się dokładny adres Miodkowej i tam bez zapowiedzi wparuję. Jak upatrzę coś co mnie interesuje to poproszę pięknie.

no ulicę znasz, jak do końca miesiąca się namyślisz to możesz w ciągu dnia na jaką herbatkę wbijać ;:108 , bo potem to tylko późne popołudnia w grę będą wchodzić
kohleria pisze: Aga ten facet z ogonkiem,kolega Adama, mieszka ode mnie na rzut beretem, to nawet dowiezie mnie jak zechcę

O to pomieszałam dowódcę drużyny z pomysłodawcą nazwy - tego z ogonkiem to znam od niedawna, nie piłam z nim jeszcze ;:224
kohleria pisze:Rapunzel poznałam go na kręglach. Wiedziałam,że z drużyny alkoholi,że żona Agnieszka itp, itd.
Super było. Chłopaki temat załapali w lot.

no i czemu nie dziwne, że z drużyny alkoholi hahaha
Teśka podeszła po prostu zapytała o Andrzeja, chłopaki zdziwko załapali :shock: bo tam takiego nie było, to Teśka uściśliła, że chce męża Agnieszki i jej wskazali mego Adama, dogadali się bez problemu z tego co mówił, ale to nie dziwne :wink:

Ale jak wychodziłaś Teśka koło 19 z domku dopiero to się nie minęłyśmy nawet, ja ok 18.45 stamtąd pojechałam.
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Miodkowa nie dane nam się spotkać jednak. :shock: W dzień do końca grudnia latam na rehabilitację. Zajmuje mi z szykowaniem , dojściem, wyj śjciem, około 4 godzin. Później obiad galopowo gotuję
Uciekają mi wyrazy, galopady dostały . Nie dam rady zatrzymać, ale jak już wyślę układa się po kolei :wit Póki co musze przestać :shock: . .
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś ja już czekam na fotki Twoich nowiutkich grudniczków, bo ciekawa jestem kolorków. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Agusiu ;:3 moje Jak ja Ci ;:14 gdzie te fotki co ? :twisted: I nie wymyślaj mi tu !! :twisted:
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No dobra, to teraz coś dla tych, co czytać ;:132 nie lubią :;230

Moje wczorajsze przyćmione przez gift od Teśki - zakupy Biedronkowe:
pozwolę sobie (bo już jej zapowiedziałam, że to zrobię) dokonać cytatu nazwy jaką wymyśliła Iwonka (heliofitka) dla nich:
biały (to akurat moja twórczość :;230 ) i "tęczowy"

Obrazek

oraz "arbuzowo-morelowy"

Obrazek

I żeby nie było, że coś ukrywam to postawiłam niemalże pod oczami bo na komodzie ;:108 minęła doba a M nie zauważył ;:224 nic ukrywać nie muszę, jego już nie interesuje ile to znoszę do domu :;230

A dziś wracając z pracy zobaczyłam ulotkę Kauflanda na klatce - z ubiegłego tygodnia dopiero nam podrzucili ;:14 a tam... grudniki - 5,75 ;:224 i ważne do jutra.... o rany!!!! i jak się powstrzymać...? ;:144 ja naprawdę nie wiem czy potrafię ;:223
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Aga widzę, że i ty masz zapędy kulinarne...arbuzowo-morelowy... ;:137
Coś mi się wydaje, że ten biały będzie raczej, jak lody śmietankowe z muśnięciem malinowym, jakie pozostaje po wylizaniu sosu/polewy :;230
Ps. Historia z Tośką niesamowita, a rośliny fantastyczne :uszy
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iwonka - to Twoje nazwy no i ten śmietankowy z maliną to również rewelacyjny pomysł :uszy ;:108 :;230

Ela, Lideczka - no doczekały się ;:224 i jak???

Oj Teśka - dobrze, że Cię rehabilitują (jeśli już taki mus jest), ale szkoda, że nie uda się spotkać, do końca miesiąca mam wolne... ale Twoja rehabilitacja to taka długa - 2-miesięczna?? że do końca grudnia :shock: wymyślimy coś w jakąś sobotkę/niedzielkę ;:108

Alutka1963 pisze:Z wielką przyjemnością tu będę zaglądać, choćby z tego powodu że pochodzę z Dąbrowy Białostockiej, czasem jeszcze tam odwiedzam rodzinkę i gdy słyszę kolejne nazwy miejscowości odwiedzane przez Ciebie, czuję się jak u siebie w domu. Raz do roku zawsze jestem w Białymstoku, jadąc przez Sokółkę. Pozdrawiam!!!

o proszę - "swoja" :tan a gdzie Cię teraz wymiotło...?
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

No , proszę ........ grudniczki . Mój z ukradzionej w ubiegłym roku szczepki , marniutki ,
choć całe lato na balkonie urzędował i zakwitł mi . Kwiatuszeczka ma pięknego .
A Twoje mają kwiatków dużo i kolorki cudne - może jutro ;:65 ;:65 ;:65 do Kauflanda ???????
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kurcze jak ja Ci zazdroszcze u mnie grudniki tylko nie kwitnace w marketach ;:223 i wysyp gwiazd betlejemskich
Alutka1963
100p
100p
Od: 15 lis 2009, o 20:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Teraz mieszkam na Warmii i Mazurach - w Bartoszycach. Też pasjonuje mnie ogrodnictwo. Podziwiam Cię za łatwość wypowiedzi i humor.
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, jak dla mnie prawdziwe śliczności, a już szczególnie ten tęczowy. ;:138
Nie wiem, czy przypadkiem nie będę Cię wiosną molestować o kawałeczek. ;:224 :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”