Mnie nurtuje to samo pytanie.nuta23 pisze: nijak doczytać się nie mogę ile to Grudników kupiłaś.![]()
Moja mała "dżungla" - part II
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part II
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga znowu kitrasz !!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja mam naprawdę ;:64 przetrzepać !
Już dawno mówiłaś że powiesz ile jakie też pokarzesz A tu cisza i fotki zero
Jak ja Ciebie
to zaraz wszystko wyśpiewasz i pokarzesz 
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Lidko, mniodkowa jest w nowej pracy i widać tam nie ma czasu tak się obijać i pisać na forum, jak w poprzedniej. Zresztą taki miała cel zmieniając pracę. 
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
No i ja jak zawsze na szarym końcu ale podziwiam i koleusiki tyle ich masz i oczywiście parapet wykorzystany na maxa i wszystko cudne 
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Celinko - to nic, lepiej późno niż wcale (;
a nie
nowa praca od grudnia dopiero, dziś stwierdziłam, że owa praca jest mi potrzebna bo wtedy przynajmniej mam więcej czasu na.. cokolwiek, będąc na wolnym nie nadążam normalnie
dziś więc latałam i załatwiałam różne takie.. badania krwi itp.. i dopiero teraz sobie usiadłam poczytać co tu ciekawego pisaliście
Lidko, Elu, Renatko - zarzuciłam zagadkę w związku z ilością grudników i nie pisałam ile kupiłam... ale ok - przyznaję się
- 3 ... fotki... potem.
no właśnie - jak się czymś zauroczę to kaput
Martuś (maribat) - roślinek na razie wydawać nie zamierzam, bo zima... pojęcia nie mam gdzie je postawić i jak posadzić... każdego badylka osobno, czy może razem...? ten najdłuższy to pociąć czy tak wepchnąć w ziemię...? pomoc bardzo przyda się
Magda (lulka) - no jak ja w końcu dopadnę w realu ta Teśkę to i wycmokam.
no nie? historia jak z filmu miłosnego
ciągle się mijamy...
Gosia (gojka) -
dziękuję
a wiesz, że i mi przyszło do głowy jak wysunął w moim kierunku rękę, coś takiego "o rany! kupił mi kwiatka!!!" a tu zonk
swoją drogą ciekawe czy nie głupio mu teraz, że inni mi te kwiatki dają a nie on
no potwierdzam hahaha
no ulicę znasz, jak do końca miesiąca się namyślisz to możesz w ciągu dnia na jaką herbatkę wbijać
, bo potem to tylko późne popołudnia w grę będą wchodzić
O to pomieszałam dowódcę drużyny z pomysłodawcą nazwy - tego z ogonkiem to znam od niedawna, nie piłam z nim jeszcze
no i czemu nie dziwne, że z drużyny alkoholi hahaha
Teśka podeszła po prostu zapytała o Andrzeja, chłopaki zdziwko załapali
bo tam takiego nie było, to Teśka uściśliła, że chce męża Agnieszki i jej wskazali mego Adama, dogadali się bez problemu z tego co mówił, ale to nie dziwne
Ale jak wychodziłaś Teśka koło 19 z domku dopiero to się nie minęłyśmy nawet, ja ok 18.45 stamtąd pojechałam.
rapunzel pisze:Lidko, mniodkowa jest w nowej pracy i widać tam nie ma czasu tak się obijać i pisać na forum, jak w poprzedniej. Zresztą taki miała cel zmieniając pracę.
a nie
Lidko, Elu, Renatko - zarzuciłam zagadkę w związku z ilością grudników i nie pisałam ile kupiłam... ale ok - przyznaję się
Kasik pisze:No i w końcu masz swoje kwituchy a Ty znów nakupowałaś grudników hehe cała Aga
no właśnie - jak się czymś zauroczę to kaput
Martuś (maribat) - roślinek na razie wydawać nie zamierzam, bo zima... pojęcia nie mam gdzie je postawić i jak posadzić... każdego badylka osobno, czy może razem...? ten najdłuższy to pociąć czy tak wepchnąć w ziemię...? pomoc bardzo przyda się
Magda (lulka) - no jak ja w końcu dopadnę w realu ta Teśkę to i wycmokam.
anik pisze: Perypetie twoje i Tośki odnośnie spotkania staram się śledzić na bieżąco. Wydaje mi się, że powinnyście kiedyś te wasze potyczki spisać i byłaby z tego świetna książka.
no nie? historia jak z filmu miłosnego
Gosia (gojka) -
rapunzel pisze:No, no mniodkowa, a ja czytając w napięciu twój post przy słowach o prezencie zdębiałam, bo pomyślałam, że m kupił ci to epifilium, bo je widać najlepiej na pierwszym zdjęciu i już miałam pytać, gdzie kupił, a tu taka historia.
Swoją drogą potwierdzam, że jesteś fajna.
a wiesz, że i mi przyszło do głowy jak wysunął w moim kierunku rękę, coś takiego "o rany! kupił mi kwiatka!!!" a tu zonk
Lidka lmw pisze: Teśka dama pełną gębą !!!!!!!
no potwierdzam hahaha
kohleria pisze:Dowiem się dokładny adres Miodkowej i tam bez zapowiedzi wparuję. Jak upatrzę coś co mnie interesuje to poproszę pięknie.
no ulicę znasz, jak do końca miesiąca się namyślisz to możesz w ciągu dnia na jaką herbatkę wbijać
kohleria pisze: Aga ten facet z ogonkiem,kolega Adama, mieszka ode mnie na rzut beretem, to nawet dowiezie mnie jak zechcę
O to pomieszałam dowódcę drużyny z pomysłodawcą nazwy - tego z ogonkiem to znam od niedawna, nie piłam z nim jeszcze
kohleria pisze:Rapunzel poznałam go na kręglach. Wiedziałam,że z drużyny alkoholi,że żona Agnieszka itp, itd.
Super było. Chłopaki temat załapali w lot.
no i czemu nie dziwne, że z drużyny alkoholi hahaha
Teśka podeszła po prostu zapytała o Andrzeja, chłopaki zdziwko załapali
Ale jak wychodziłaś Teśka koło 19 z domku dopiero to się nie minęłyśmy nawet, ja ok 18.45 stamtąd pojechałam.
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Miodkowa nie dane nam się spotkać jednak.
W dzień do końca grudnia latam na rehabilitację. Zajmuje mi z szykowaniem , dojściem, wyj śjciem, około 4 godzin. Później obiad galopowo gotuję
Uciekają mi wyrazy, galopady dostały . Nie dam rady zatrzymać, ale jak już wyślę układa się po kolei
Póki co musze przestać
. .
Uciekają mi wyrazy, galopady dostały . Nie dam rady zatrzymać, ale jak już wyślę układa się po kolei
- elcia1974

Aguś ja już czekam na fotki Twoich nowiutkich grudniczków, bo ciekawa jestem kolorków. 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
Agusiu
moje Jak ja Ci
gdzie te fotki co ?
I nie wymyślaj mi tu !! 
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
- mniodkowa

- Kontakt:
No dobra, to teraz coś dla tych, co czytać
nie lubią
Moje wczorajsze przyćmione przez gift od Teśki - zakupy Biedronkowe:
pozwolę sobie (bo już jej zapowiedziałam, że to zrobię) dokonać cytatu nazwy jaką wymyśliła Iwonka (heliofitka) dla nich:
biały (to akurat moja twórczość
) i "tęczowy"

oraz "arbuzowo-morelowy"

I żeby nie było, że coś ukrywam to postawiłam niemalże pod oczami bo na komodzie
minęła doba a M nie zauważył
nic ukrywać nie muszę, jego już nie interesuje ile to znoszę do domu
A dziś wracając z pracy zobaczyłam ulotkę Kauflanda na klatce - z ubiegłego tygodnia dopiero nam podrzucili
a tam... grudniki - 5,75
i ważne do jutra.... o rany!!!! i jak się powstrzymać...?
ja naprawdę nie wiem czy potrafię
Moje wczorajsze przyćmione przez gift od Teśki - zakupy Biedronkowe:
pozwolę sobie (bo już jej zapowiedziałam, że to zrobię) dokonać cytatu nazwy jaką wymyśliła Iwonka (heliofitka) dla nich:
biały (to akurat moja twórczość

oraz "arbuzowo-morelowy"

I żeby nie było, że coś ukrywam to postawiłam niemalże pod oczami bo na komodzie
A dziś wracając z pracy zobaczyłam ulotkę Kauflanda na klatce - z ubiegłego tygodnia dopiero nam podrzucili
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aga widzę, że i ty masz zapędy kulinarne...arbuzowo-morelowy...
Coś mi się wydaje, że ten biały będzie raczej, jak lody śmietankowe z muśnięciem malinowym, jakie pozostaje po wylizaniu sosu/polewy
Ps. Historia z Tośką niesamowita, a rośliny fantastyczne
Coś mi się wydaje, że ten biały będzie raczej, jak lody śmietankowe z muśnięciem malinowym, jakie pozostaje po wylizaniu sosu/polewy
Ps. Historia z Tośką niesamowita, a rośliny fantastyczne
- mniodkowa

- Kontakt:
Iwonka - to Twoje nazwy no i ten śmietankowy z maliną to również rewelacyjny pomysł
Ela, Lideczka - no doczekały się
i jak???
Oj Teśka - dobrze, że Cię rehabilitują (jeśli już taki mus jest), ale szkoda, że nie uda się spotkać, do końca miesiąca mam wolne... ale Twoja rehabilitacja to taka długa - 2-miesięczna?? że do końca grudnia
wymyślimy coś w jakąś sobotkę/niedzielkę
o proszę - "swoja"
a gdzie Cię teraz wymiotło...?
Ela, Lideczka - no doczekały się
Oj Teśka - dobrze, że Cię rehabilitują (jeśli już taki mus jest), ale szkoda, że nie uda się spotkać, do końca miesiąca mam wolne... ale Twoja rehabilitacja to taka długa - 2-miesięczna?? że do końca grudnia
Alutka1963 pisze:Z wielką przyjemnością tu będę zaglądać, choćby z tego powodu że pochodzę z Dąbrowy Białostockiej, czasem jeszcze tam odwiedzam rodzinkę i gdy słyszę kolejne nazwy miejscowości odwiedzane przez Ciebie, czuję się jak u siebie w domu. Raz do roku zawsze jestem w Białymstoku, jadąc przez Sokółkę. Pozdrawiam!!!
o proszę - "swoja"
- kociara

- Od: 10 mar 2011, o 21:37
No , proszę ........ grudniczki . Mój z ukradzionej w ubiegłym roku szczepki , marniutki ,
choć całe lato na balkonie urzędował i zakwitł mi . Kwiatuszeczka ma pięknego .
A Twoje mają kwiatków dużo i kolorki cudne - może jutro
do Kauflanda ???????
choć całe lato na balkonie urzędował i zakwitł mi . Kwiatuszeczka ma pięknego .
A Twoje mają kwiatków dużo i kolorki cudne - może jutro
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurcze jak ja Ci zazdroszcze u mnie grudniki tylko nie kwitnace w marketach
i wysyp gwiazd betlejemskich
-
Alutka1963
- 100p

- Od: 15 lis 2009, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teraz mieszkam na Warmii i Mazurach - w Bartoszycach. Też pasjonuje mnie ogrodnictwo. Podziwiam Cię za łatwość wypowiedzi i humor.
- elcia1974

Aguś, jak dla mnie prawdziwe śliczności, a już szczególnie ten tęczowy.
Nie wiem, czy przypadkiem nie będę Cię wiosną molestować o kawałeczek.

Nie wiem, czy przypadkiem nie będę Cię wiosną molestować o kawałeczek.