No wiedziałam że jak poproszę to jak nic ............... zaślinię klawiaturę !!! A powiedz mi co to jest na pierwszej fotce ?????????
 No wiedziałam że jak poproszę to jak nic ............... zaślinię klawiaturę !!! A powiedz mi co to jest na pierwszej fotce ?????????

Echinopsis, mniej artystycznie to wygląda tak:Lidka lmw pisze: A powiedz mi co to jest na pierwszej fotce ?????????

O rajciu jakie cudeńko !!!!!!!!!!! Takiego to bym jeszcze wepchnęła do siebie !
 O rajciu jakie cudeńko !!!!!!!!!!! Takiego to bym jeszcze wepchnęła do siebie ! ..U mnie rosną dwudziestoletnie tego typu giganty z mnóstwem "dzieci"..są mego męża, ale to beż różnicy, bo co jego to i moje...Mam różowego i białego, jako, że są stare wydają kilka kwiatów, które są niesamowicie piękne, jednakże ich piękno takie ulotne jest, bo trwa dzień jak się nie myle...
 ..U mnie rosną dwudziestoletnie tego typu giganty z mnóstwem "dzieci"..są mego męża, ale to beż różnicy, bo co jego to i moje...Mam różowego i białego, jako, że są stare wydają kilka kwiatów, które są niesamowicie piękne, jednakże ich piękno takie ulotne jest, bo trwa dzień jak się nie myle...

kwiatków kaktusów naoglądałam się wczoraj tyle, że teraz co jeden to mnie tylko dopycha do chęci pożądania
 kwiatków kaktusów naoglądałam się wczoraj tyle, że teraz co jeden to mnie tylko dopycha do chęci pożądania   

pio237 pisze:
mniodkowa pisze:a co Cię zainteresiło?
Hibiskus pomarańczowo-żółty szczególnie wpadł mi w oko, wściekle różowy skrętnik też niczego sobie, a h. australis lisa to moje chciejstwo od bardzo bardzo dawna, no ale wiem że niedużą sadzonkę masz to sępił nie będęTo tyle z tego co zostało w pamięci, jakbym jeszcze raz przejrzał wątek to pewnie stwierdził bym, że jeszcze jakieś inne by mi się przydały

Nie jest to najłatwiejsza roślinka w uprawie, a Twoja wyglada wyjątkowo
  Nie jest to najłatwiejsza roślinka w uprawie, a Twoja wyglada wyjątkowo

Jędze wiedzą że nie mam gdzie upchnąć i nic tylko kuszą
  Jędze wiedzą że nie mam gdzie upchnąć i nic tylko kuszą   Oj to forum to dopiero pokusa
  Oj to forum to dopiero pokusa  
Latem raz na tydzień, teraz rzadziej, ale jak już pisałem wcześniej ona nie stoi w słonecznym miejscu.Migotka pisze: Wracając do kalatei, to powiedz mi jak często Twoją podlewasz, bo może ja moją zalewam..

Nic najwyżej znowu ślinotoku dostanę i klawiaturę suszyć będę
  Nic najwyżej znowu ślinotoku dostanę i klawiaturę suszyć będę  

to obecne kwitnienie kaktusa? normalnie
 to obecne kwitnienie kaktusa? normalnie