Adamie tak one wszystkie są jednym pokoju i niestety miejsca brakuje . A wiesz ż nie rosną mi bezproblemowo no chyba że kiedyś przy remoncie były na dworze niestety odchorowały to .Straciły masę liści później ładnie doszły do siebie .
IwonkoJuka była duża miała pień tak prawie 40 cm i i dwa odbicia ja iem po 15 cm .. Później odbiła przy korzeniu tak jak widać . No i tak sobie rośnie póki co
Patrycjo dziękuję .
Asiu 
fajnie że Ci się podoba
Misiaczko Nie nie wystawiam raz to zrobiłam przy remoncie wystawiłam wszystkie na dwór niestety wiele z nich odchorowało to chociaż juka aż tak źle to na tym nie wyszła . One jakieś delikatniaste u mnie się zrobiły tylko w domu no ale mam w pokoju dwa okna to powietrza mają do oporu .
Moniko dziękuję Ci bardzo za miłe słowa
Kasieńko 
Wcale nie pędzimy to samo tak jakoś leci
Krysiu cykas jest malutki mam go dopiero od maja tego roku . Jak go dostałam miał jakieś robale w doniczce musiałam szybko wymyć korzenie chociaż czytałam że one tego nie lubią . Bałam się że to to co tam było zeżre mi roślinkę . Ale nie wypuścił za karę żadnego listka stoi jak zaczarowany !! Fotka jutro będzie obiecuję
Helen Witam serdecznie i zapraszam częściej . O nie jak dorośnie do sufitu to zetnę jej czubki i niech rośnie na nowo !! Nie dam jej tak dobrze to nie ma :P