Aniu - miło,że wpadłaś do mnie

Pozdrawiam i zapraszam
Agatko - perovskia u mnie pewno ok.3 lat posadzona w półcieniu przy płotku,żeby można było ja podwiązać bo ona lubi się wykładać ,rośnie bez rewelacji / przesadzona/u mnie jest gleba sucha,przepuszczalna. Podobno powinna rosnąć w pełnym słońcu i lubi wilgoć,miała pani na ryneczku ostatnio ,łodygi były grube,sztywne i też tak mówiła myślę,że moją czeka kolejne przesadzanie..zrobiłam sadzonki i chce dosadzić więcej to będzie większa kępa bo kiepsko się rozrasta...

a krzewuszka też ma 3 lata z "patyczków" pochodzi i już kwitła wiosną a teraz kwitnie po raz drugi...
Grażynko - dziękuję za wizytę ;:54 i zapraszam jeszcze /pokażę Ci Violettę

/w/g fotki na opakowaniu to ta moja jest jej bliższa ....musisz czekać w niepewności na pierwszy kwiat.. :)jak zakwitnie to się pochwal
Tajko-biały rozchodnik mi się zawsze podobał /mam teraz 2 różne/to jedno pędowa sadzonka na razie bo teraz u mnie na ryneczku sadzonki bardzo się skurczyły

a ceny niestety wzrosły...To moje drugie podejście ,ubiegłoroczna sadzonka nie przeżyła zimy

,pewno była słabo ukorzeniona...Jak ją spotkałam to od razu ręka mi się po nią wyciągła

..Myślę,że Ci się uda jeszcze ją kupić..
Mój
CD...
Świecznica wyrosła na ponad 2 m nawet fotki jej nie można zrobić a tak ogólnie uważam,że jest przereklamowana ...

ogrodowa różowa hortensja już się przebarwia

biedronkowy jackmanii kwitnie całe lato

Rosarium Uetersen

mój donicowy powojnik " dame le coultre"

ostróżki powtarzają kwitnienie
CDN...