Ale u nas była w weekend beznadziejna pogoda. Wczoraj strasznie wiało - ciężko było jakieś sensowne zdjęcie zrobić, a dzisiaj znowu burza z deszczem i gradem

Oj coś nas ta pogoda nie rozpieszcza w tym roku.
Andrzej tak to właśnie jest i dzięki temu ciągle mamy zajęcie

U nas też kilka takich błotnistych miejsc jest- szczególnie teraz gdy często pada staje się to uciażliwe. Też trzeba będzie jakieś ścieżki porobić, coby obcasy w błocie się nie brudziły
Róża witaj

- dziękuję , jeszcze u mnie tych róż niewiele ale już cieszą oczy gdy zakwitną.
Maju koniecznie daj znać.
Aguś miło mi bardzo, ze Ci się moje fotki podobają. Takie duże drzewo na działce to prawdziwy skarb, wiec nie dziwie się wcale, że walczyłaś o nie z sąsiadem. Metraż dość duży ok 50arów - ale jest częsć warzywna, dość spory zagonek truskawek, no i trochę "trawnika" - albo raczej łąki, jakoś nam się nie chce całej działki na trawnik przerabiać, więc miejscami jest dość dziko- ale dzięki temu mamy chomika- szkodnik jeden i różne ptaszki np. bażanty - też w sumie trochę szkód w warzywach robią ale co tam. Nawet zające u nas biegają.
Agness witaj

ja też u Ciebie byłam i nie zostawiłam śladu -zaraz to nadrobię. Mój jeden powojnik w tym roku padł -gen Sikorski - miał tyle pąków. Nie mogę go odżałować - ściełam do samej ziemi, może jeszcze od korzenia odbije?
Napoleon witaj

bardzo fajnie to napisałeś - napawają mnie Twoje słowa optymizmem. Dzięki.
Janusz ja też się piszę na wspólne zakupy.
Jagusia też chętna na zakupy rózane. I spotakć się można przy okazji
Parę fotek, niezbyt udanych przez pogodę.
Takie dzisiaj było u nas niebo. Potem deszcz i grad....
Januszowy floks - najpiękniejszy. Tak piekny, ze na wiosnę nawet chomik mi go zeżarł. Na szczęście kwitnie.
lilia - jedyna nie azjatka - pachnie bardzo mocno i nawet nie wiedziałm, że takie cudo posiadam
Smolinosy mojej mamy -uwielbiam je
widoczek - szczegóły jeszcze trzeba dopracować ale i tak duża zmiana w tym miejscu na plus.
kosmosy
Takie dwie mizeroty kupiłam w Obi z wyprzedaży - i proszę zaczynają nowe życie
My Girl - moja nowa różana miłość
First Lady
Bantry Bay - pączek z poprzednich fotek