przybyłam i ja do Ciebie i o paprociach nie napiszę nic, bo wszystko zostało już powiedziane a nikt nie docenił zamiego - on ma chyba z 1,5metra! a przynajmniej tak wygląda na zdjęciu względem szafki patrząc prawda to to???? wspaniały! taki zdrowiutki, zieloniutki....
no i z niecierpliwością czekam na zdjęcia prezentu.... czy Twój M sam dokonał zakupu....?
a moja muchołówka pożarła dzisiaj komara za to rosiczka pije wodę jak by była na mego kacyku czy rosiczki tak szybko wypijają wodę z podstawki? Pozdrawiam wszystkich
Karolina "Jeśli nie masz w życiu własnego celu, będziesz całe życie realizował cele innych. " Zapraszam do mojego profilu
Dawno mnie tutaj nie było, w końcu kupiłam pożądanego przeze mnie juz długo gruboszka hobbita
Kupiłam go w biedronce za niecałe 7 zł
Przesadziłam go już w dwie doniczki. Z tego będzie kiedyś drzewko bonzaj
a ten będzie na razie rósł w kupie
Pochwalę się jeszcze moimi storczyczkami, które wypuściły nowe pączki
Mój keik jeszcze kwitnie tak że na razie nie odłączam go jeszcze od matki, niech sobie dzieciaczek spokojnie przekwitnie a sprawię mu nową doniczkę i piękną osłonkę
roślinki owadożerne już się chyba u mnie zadomowiły i szok przesyłki już minął. Kupiłam nowe doniczki i będę je przesadzała Jutro wstawię zdjęcia już przesadzonych żarłoków.
Pozdrawiam
Karolina "Jeśli nie masz w życiu własnego celu, będziesz całe życie realizował cele innych. " Zapraszam do mojego profilu