Hanka 1 rzeczywiście jazda po Kielcach to teraz masakra. Ja chodzę na piechotę bo mam blisko do pracy, ale teraz zajmuje mi to o wiele więcej czasu ze względu na pozamykane przejścia dla pieszych przy rondzie.
Dzięki za namiary na sklepy internetowe, lubię takie zakupy. Chyba dzisiaj nie będziemy podlewać bo znowu zapowiadają deszcz i burze
nemezja,
Danio wielkie dzięki

aż się zarumieniłam, chyba jeszcze nie zasługuję na komplementy, bo to dopiero początek. Jak oglądam Wasze ogrody to wydaje mi się że ja osiągnę taki efekt chyba dopiero za jakieś 20 lat. Oczywiście zapraszam częściej.
megi1402 chyba jednak bałagan szybko się nie skończy, bo na razie są częste przestoje spowodowane np. pogodą (wczoraj burza i deszcz, a oni robią u nas tylko popołudniami). Mam tylko nadzieję że skończą w czerwcu bo na początku lipca wybieram się nad morze i chciałabym jechać ze spokojną głową.
Co do RH to sprawdzę bo mam przy nim etykietę, ale prawdopodobnie jest to Goldflimmer. Kwitnie dopiero w VI, i nie ma tak okazałych kwiatów jak pozostałe, ale rekompensuje się pięknymi żółtozielonymi listkami przez cały rok.