Jutro koncze moje szalone zakupy.
Pozdrawiam
Aleksandrze - jeśli się rzeczywiście skusisz Ty i może ktoś jeszcze to dajcie znać - też się dołączę.Chyba się skuszę na trochę większe zakupy
Nie ma sprawy, ale - jak napisałemhen_s pisze:Aleksandrze - jeśli się rzeczywiście skusisz Ty i może ktoś jeszcze to dajcie znać - też się dołączę.Chyba się skuszę na trochę większe zakupy
Innymi słowy muszę się zorientować, w jaki sposób tam się zamawia. Pewnie mailowo ;). Dodatkowo muszę poszukać informacji o płatności. No i na pewno zwróciłeś uwagę, że większość to nieukorzenione odrosty, prawda?żebym tylko wiedział, jak tam coś zakupić :P
Ja nie mam problemu z odczytaniem. Ale skoro to rzeczywiście przeszkadzaArtur89 pisze:Tak z innej beczki - od jakiegoś czasu zauważyłem nową tendencję na pisanie mikroskopijną czcionką. Rozumiem, ze treści tak napisane są mało istotne... ale jak już coś pisać to tak by dało się to rozczytać bez zbędnego wysilania się
Hmm, możliwe. Nie mam żadnych argumentów podważających to stwierdzeniephantom pisze:Co do tego sklepu to faktycznie zamawia się mailowo, ale nie opłaca się robić zamówienia grupowego - wysyłka kosztuje 2,5 funta niezależnie od wielkości zamówienia. Jak dojdzie koszt rozsyłki po kraju oszczędności wyjdą groszowe, jeśli nie żadne.