Ale masz słodziaka Widać, że lubi się pieścić
Bardzo lubię zwierzęta - psy , koty . To coś dla mnie. Ale ukryć się nie da, że jest dużo sprzątania po nich, tym bardziej, że są to długowłose i jest ich dwoje. No ale coś za coś
Dzisiaj niestety zauważyłam następnego wełnowaca i miał już jajka złożone w 3 miejscach ( tak mi się wydaje, że to jajka ). Od razu spryskałam go jak należy, ale chyba i tak dziś wszystkie spryszczę, bo diabeł wie, gdzie one jeszcze siedzą
Jest troche sprzątania, ale są takie kochane Ja jeszcze do niedawna mialam sześc ale jakoś się rozbiegły ale kilka dni temu przybłąkała misię mała kotka więc pewnie nadrobi w ilościach :P
Masz piękne roślinki widać że dbasz o estetyke i wszystkie w ładnych osłonkach\doniczkach ja też mam plan porobić jakieś kompozycje i kupić kilka ładnych doniczek.
Jeden kotek się nudzi i jak podrośnie to więcej leniuchuje niż broi . Dwa kotki , a przynajmniej moje zaczepiają się i gonią. Czasami nie idzie uwierzyć jakie oni mają pomysły i głupoty w głowie .
No to życzę Julitko udanych połowów i twórczości w robieniu kompozycji
ostatnie zdjęcie Twojego kociarstwa mnie rozwaliło
ja też mam dwie kocie diablice, znam ich walki i gonitwy, moje kaktusy też nie raz ucierpiały z tego powodu, ale wszystko im wybaczam
najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same... Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Na razie mam spokój , codziennie oglądam kaktusy i nic nie widzę, Na tych dwóch tylko miałam. Dopóki co jeszcze nie spryskałam wszystkich , ale jak jeszcze jednego znajdę, to się zabiorę za to.
Mam nadzieję , że będę miała spokój z tym paskudztwem