Piękny spektakl różany

Piwonie śliczne-na pewno pięknie pachną
U nas też tak się na nie mówi i nawet nie wiem jak fachowo się zwią-jakieś liliowate-ale śliczne i pierwsze z lilii które kwitnąZabeczka101059 pisze:smolinosy tak się u nas mówi![]()
U nas też tak się na nie mówi i nawet nie wiem jak fachowo się zwią-jakieś liliowate-ale śliczne i pierwsze z lilii które kwitnąZabeczka101059 pisze:smolinosy tak się u nas mówi![]()
To są pojedyncze egzemplarze??? To ciekawe jak będzie wyglądała pełnia kwitnieniaZabeczka101059 pisze:U mnie jak widzisz pojedyncze egzemplarzeigielka78 pisze:Dzidziu, ależ u ciebie różanieU mnie jeszcze żadna róża nie rozwinęła się w pełni.
Krysiu bardzo służygoryczka143 pisze:WITAJ DZIDZIU!
Pełniki u mnie też dorodne widać mokro im służy
Miłej niedzieli![]()
Ja swoje 2 mam od trzech lat w dnicy, nie mam żadnych z nimi kłopotówMonia68 pisze:Dzidziu, wydaje mi się, że masz hortensję ogrodową w donicy... Czy mogłabyś napisać, jak się sprawują? Gdzie je zimujesz? Mam kilka dużych donic do zagospodarowania i pomyślałam o hortensjach. W gruncie nie chcą kwitnąć, to może zimowane w pomieszczeniu zaczną?![]()
Miłej niedzieli![]()
Miło mi, że Ci się podobawmx pisze:Najbardziej mi sie podobaja roze Hokus-Pokus
Stokrotko cieszę się z każdego kwiatuszka, bo ta zimastokrotka6 pisze:Witaj Dzidziu
Piękne sa Twoje powojniki ,roże i hortensje.
Marylkomaryla73ab pisze:Witam niedzielnie...![]()
Piękne clematisy i róże wyglądają na zdrowe moja pnąca niestety ma plamistość...