Dobrze ,że są takie urządzonka ratujące życie. Jak się jest zdrowym to nie docenia się tego co ma a często nawet nie szanuje, dopiero przy czyichś problemach zdrowotnych przychodzi refleksja.
Życzę Ci Ewo dużo zdrowia. Masz czym oczy cieszyć , coraz ładniejsze zdjęcia pokazujesz , a strumyczek wygląda jak nieodłączny element tego urokliwego zakątka.
Miejmy nadzieję , że prawdziwa wiosna nas niedługo rozrusza na dobre
Dołączam się z życzeniami. Dużo ,dużo zdrowia Ewuniu Ci życzę.Faktycznie w tym zabieganym świecie nie doceniamy tego co mamy, chwila zastanowienia i opamiętanie przychodzi , gdy nas lub kogoś najbliższego dopadnie choroba. Taka jest ludzka natura. Gonimy za pracą, pieniędzmi, chcemy coraz więcej i więcej. wszak apetyt rośnie w miarę jedzenia.Stara prawda mówi,że najważniejsze jest zdrowie,choć w ferworze codziennych obowiązków o tym zapominamy. Przesyłam Ci dużo pozytywnej energii.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Dziękuje Beatko ,Julianna za odwiedziny,za pozytywną energie .Na razie czuje się w miarę dobrze ,to trochę może potrwać mam go już 10-lat,pora go wymienić na nowy.
Ewo bądź dobrej myśli ,pozytywne nastawienie dużo potrafi zmienić na lepsze.
Niedługo na pewno zrobi się cieplej , zazieleni się, a kwiaty będą cieszyły nasze serca.
Jak pora wymiany to pora, twoje serce dzięki temu odmłodnieje
Dziękuję Ewuniu za pokazanie swoich kolorowych zakątków. Dziś u mnie świeci od samego rana piękne słoneczko, nastraja bardzo optymistycznie, od razu człowiekowi weselej.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Ewuniu jakie śliczne wspomnienia.Rozrusznikiem się nie martw,bo to dobra rzecz.Miał go mój tata i bardzo długo mu służył.Mam sporo znajomych z rozrusznikiem i bardzo są zadowolone.Głowa do góry.Będzie dobrze
Ewuniu dziękuję Ci bardzo za życzenia.
Niech te Święta Zmartwychwstania napełnią nas wiarą ,nadzieją i miłością abyśmy mieli siłę zmagać się z niedoskonałościami tego świata i abyśmy potrafili w każdej chwili widzieć dobro
Ewuniu z okazji świąt Wielkanocnych
życzę wszystkiego tego,
co od Boga pochodzi.
Oby skrzydła wiary przykryły
kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie.
Och tak Beatko już bym się troszkę wygrzała na słonku. Byłam dziś zobaczyć jak tam działeczka ,masakra tyle śniegu. idzie Wiosna,żaby pływają ,to już dobrze. [*]