Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko, odpowiem Ci, też mam w ogrodzie takie karzełki, kupiłam 2 lata temu, rosną w ogrodzie bez problemu, nigdy nie okrywane, ale owoców jeszcze nie miały :(
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

grazka_j pisze:Iwonko to tak jak ja. Borykam się z myślami, nie wszystko udaje mi się zrealizowac, więc znowu szukam kolejnych i tak w kółko. Mój M mnie gasi, a ja wymyślam znowu coś innego ale jak już wiem, że na pewno to chcę to nie ma zmiłuj Po trupach do celu! Powodzenia dobra duszyczko.
Grażynko mój M też mnie gasi :( i podobnie jak ty jestem uparta i robię co mi w głowie siedzi :)
Często bywa że mam rację ale bywa też że jej nie mam i wtedy przekopywanie , przesadzanie itp. Na szczęście raczej rośliny na tym ucierpiały i mimo zmiany miejsc dalej wdzięcznie rosną.
Jak co roku o podobnej porze mam wiele pomysłów na to lato na upiększenie ogrodu ale... czy uda mi się to zrealizować ? Tobie i sobie życzę dużo powodzenia w tej kwestii :) no i wytrwałości :)))))))
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

agrazka pisze:Iwonko, odpowiem Ci, też mam w ogrodzie takie karzełki, kupiłam 2 lata temu, rosną w ogrodzie bez problemu, nigdy nie okrywane, ale owoców jeszcze nie miały :(
Grażynko cieszę się że odpowiedziałaś odnośnie karłowatych drzewek owocowych :) .Piszą ze powinny zaowocować po dwóch latach , wiec jeśli jeszcze ci nie zakwitły to może właśnie w tym roku ? Bardzo chciałabym kupić takie drzewka ale chciałabym też mieć pewność ze mają owoce i mimo swojego "udziwnienia" można mieć z nich i owoce i radość . No i tak na marginesie to pozdrowienia dla twojego żółwia :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

U mnie słoneczko od rana ;:3 . Energia tryska!
Miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Iwonko, byłam już wcześniej w Twoim ogródku, ale nie miałam odwagi pisać.......

Piękny jest, bardzo mi się podoba!!!!

Je4st taki uporządkowany i zadbany. Rewelacyjne są te "kółka" z bruku chyba, wokół drzewek. Chyba zgapię ten pomysł....... :lol:
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

U mnie też pięknie słoneczko świeci tylko śnieg jakoś nie chce się wyprowadzić. Tylko miejscami trawa wypatruje wiosny :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

hi, hi, hi we Wrocławiu tez piękne słońce świeci.... przynajmniej na razie :lol:
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witaj Lusia miło ze do mnie zaglądnęłaś z powitaniem :) Praca na gliniasto kamiennym terenie niestety nie jest łatwa i znam to z doświadczenia a może pokażesz nam fotki z twojej posesji i ogrodu ?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
perla
500p
500p
Od: 18 lis 2007, o 10:36

Post »

Witam, ja jestem pod wrażeniem Twoich klonów. Ja strasznie choruje na takie piękności ale u mnie nie mają szans rosnąć. Zmarzłyby już pierwszej zimy.

Pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Lusia w linku przesyłam ci instrukcję do wstawiania fotek
http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20058
Postępuj wg. instrukcji a my będziemy mogli zobaczyć twój ogród i może coś pomożemy ? może coś doradzimy ? Zapraszamy do prezentacji :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

lusiawj49 pisze:moj boze haniu..dopiero co zaczelam czytac i ogladac strony..po prostu jestem wszoku..wczoraj przez przypadek szukalam informacji na temat roz okrywowych i tak się na topik...ale z rozami wpakowalam..a po rejsteracji na iwonki strone..wszystko to czysty przypadek..w kazdym razie haniu...jest u ciebie pieknie jak w raju..ROZANYM:) a na placz mi się zebralo ze wzruszenia anie z zalosci czy zazdrosci..po prostu nie wiem co mam z esoba zrobic...ja tak naprwde to mam klopot ten nasz dom zaakceptowac..to wszytsko mnie przerasta..jest tego za wiele jak na moja skromna osobe...
Lusia chyba przez przypadek wpisałaś informacje dla hani w moim poście :) przypuszczam ze miło byłoby hani to przeczytać w jej poście :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Czy wiecie może gdzie można dostać nasiona chryzantemy"Feeling Dark Green" lub "Ballon" ? Czy ona rośnie w ogrodzie czy tylko w foliakach czy szklarniach ?
Obrazek Obrazek
one różnią się minimalnie wyglądem
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Iwonko gdzieś Ty wyszukała taką piękność,jaki kolor :shock: ,chciałoby się takie cacko mieć :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Halinka widziałam w kwiaciarniach , pięknie prezentują się z białymi margaretkami czy w ogóle innymi białymi kwiatami nie wiedziałam jak się nazywają wiedziałam tylko że chryzantemy i w googlach doszukałam się tej odmiany ale nie wiele jest na jej temat i nie znalazłam gdzie można je zakupić.

Obrazek

Znalazłam jeszcze to :
http://www.mrcichon.pl/cg.html

One są po prostu cudne !!!!!
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Śliczne cudeńka. :D :shock: